Spiseborde

Spiseborde & Plankeborde til Spisestuen

Spisebordet er det moderne hjems hjerte

Forny din spisestue og samtalekøkken med vores up-to-date boliginspiration. Spiseborde fra OBUZI udtrykker kvalitet, elegance, holdbarhed og et funktionelt & friskt design som giver din spisestue kant og karakter. Vælg et spisebord til 4-6 eller 6-8 personer, og nyd samværet med familien.

Spisebordet ér hvor familien samles

Spisebordet sætter scenen for familiesammenkomster, middagsselskaber og underholdning i dit hjem. Indret din spisestue med et flot OBUZI plankebord i naturtræ og kombinér det evt. med spisestole på den ene side og en spisebordsbænk på den anden. Træets naturlige struktur og varme nuancer beriger rummet med en hyggelig og indbydende atmosfære.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

3 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

3 varer

Sortiment

Kvalitets Spisestuemøbler i Naturtræ

Plankeborde fra OBUZI er yndefulde og fås i forskelligartede design. De moderne HayFay spiseborde med det karakteristiske OBUZI ben-design tilføjer et interessant visuelt element til spisestuen, mens eksempelvis de rustikke BlackSea spiseborde bidrager med en easy-living atmosfære hvor det rustikke og rå look kommer til udtryk. Kombiner HayFay spisebordet med spisebordsstole fra samme serie, eller vælg et BlackSea plankebord med en skænk i samme træsort og fuldend indretningen. Er du mere til en landlig stil som udtrykker idyl og charme? Se blandt andet vores Dangeled eller Heofon plankebord med en bordplade i massivt ’’shabby design’’ mangotræ og vintage støbejernsstel. Disse borde er med til at skabe trygge og hjemlige rammer.

Vi fremstiller vores spiseborde og plankeborde i flere størrelser. Et spisebord fra OBUZI er et kvalitetsmøbel til spisestuen og kan let klare dagligdagens påvirkninger.

Det er en god ide hvis dit spisebord er stort og rummeligt

Spisebordet er et af de vigtigste møbler i spisestuen, eller måske i hele boligen. Det er her hele familien samles til aftensmad, og det er her man afholder middagsselskaber m.m.

Foruden spisebordets design og kvalitet, handler det om hvor stort spisebordet skal være. Det er nemlig vigtigt, at der er rigelig med plads til alle rundt om spisebordet. Man bør kunne sidde bekvemt og nyde et måltid sammen hver eneste aften. Det er altid en god ide, hvis der er plads til ekstra personer ved bordet, når du eller familien har venner og bekendte på besøg. Da spisebordet er et møbel man bruger meget, og da det som regel er et større møbel, bør det altid indrettes så der er god luft omkring bordet. Store møbler skal have mere plads og luft omkring sig for at komme til sin ret, hvorimod mindre møbler ikke kræver så meget luft. Med andre ord skal proportionerne passe sammen.