Skænke & Vitrineskabe

Skænk Rustik

 

Skænke, Kommoder og Vitrineskabe

Dit hjem fortjener smukke opbevaringsmøbler

OBUZI tilbyder skænke, kommoder og vitrineskabe i et flot og tidsløst design som beriger og komplimenterer dit hjem med stil og funktionalitet. Vælg et tjekket møbel fra vores HayFay design serie, en rustik skænk fra vores BlackSea serie eller et flot vitrineskab i metal og glas fra vores Factoria møbelserie. OBUZI møbler fremstilles i uforlignelige og smarte designs af massivt Akacietræ, Mangotræ, Rosentræ & Metal, med hver deres karakteristika og stil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

14 varer

  1. LAGERSALG-61%
  2. LAGERSALG-71%
  3. LAGERSALG-61%
  4. LAGERSALG-51%
  5. LAGERSALG-51%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

14 varer

Opbevaringsmøbler med stil

Flotte skænke og vitrineskabe til stuen, spisestuen, soveværelset eller entréen.

Indret boligen med en flot og funktionel skænk eller vitrineskab fra OBUZI. En skænk er perfekt til opbevaring af de mange løse genstande i hjemmet. Det er altid skønt at få ekstra opbevaringsplads og samtidig et smukt møbel som kan berige indretningen med et frisk pust. Kombinér en af vores skænke, kommoder eller vitrineskabe med et spisebord eller andet møbel fra samme serie, og skab et fuldendt indtryk i indretningen af spisestuen eller dagligstuen. Placer en af vores smarte skænke med skuffer og hylder i soveværelset eller entréen, og skab overblik i rummene. Med vores skænke kan du skabe opbevaring med stil.

Sortiment

OBUZI tilbyder moderne loft, rustik og retro design skænke, kommoder og vitrineskabe i forskellige størrelser. Der er mindre og større skænke og kommoder som alle kan placeres i stuen, spisestuen eller et på et værelse, hvor du har brug for ekstra plads til ting og husholdningsartikler. Nogle har skuffer, skabe og hylder i forskellige træsorter. Hvis du står og mangler et flot mindre møbel med skuffer, kan vi anbefale HayFay kommoden i Rosentræ og HayFay skænken hvis du ønsker et møbel med både skuffer, hylder og skab. Er du mere til den minimalistiske stil, kan vi anbefale skænke og kommoder fra vores retro Stuka møbelserie og Factoria serie. Vores skænke og vitrineskabe er designet med øje for detaljer og praktisk brug. De kan bruges over alt i huset og hjælper med at skabe overblik og stil rummene.

Generelt

En skænk og et vitrineskab er et møbel, der traditionelt anvendes i spisestuen eller køkkenet til servering af mad, til fremvisning af serveringsfade og til opbevaring af andre mindre genstande. Skænken består normalt af en flad overflade hvor serveringsfade eller andet interiør kan placeres, et sæt kabinetter, skabe, hylder og en eller flere skuffer. Højden går normalt til taljen eller deromkring. OBUZI skænke har en standard højde på mellem 80 til 90 cm, mens højden på kommoder og vitrineskabe kan variere.

Opbevaringsmøbel til Spisestuen

Nå du er ved at indrette din spisestue, vil du højst sandsynligt afgøre, at du har brug for et opbevaringsmøbel som en skænk, et vitrineskab eller en kommode til at fuldføre det overordnede udseende og funktionalitet i rummet. Hvor kommoder mest bruges i soveværelser, så er en skænk og et vitrineskab et møbel, som kan bruges i stort set alle rum i huset – både i spisestuen, stuen, i børneværelset eller entréen.

Du tror måske, at en skænk er noget der hører ti i en mindre moderne spisestue, men det behøver ikke at være tilfældet. Alle spisestuer kan drage fordel af opbevaringsmøbler der fungerer godt med den overordnede funktionalitet i rummet. Skænke og vitrineskabe er også en perfekt måde at opbevare dit porcelæn og bestik på, samt andre vigtige emner, såsom duge, servietter og glas.

Når du har nu besluttet dig for, at du har brug for en skænk og /eller vitrineskab, er det dog ikke ensbetydende med, at du skal vælge et traditionelt opbevaringsmøbel. I dag findes der et udvalg af skænke, der passer til enhver spisestue, samt enhver størrelse. Du bør overveje om skænken skal være det dominerende element i din spisestue, eller om du vil lade den rolle gå til dit spisebord og stolene. Når det er sagt, behøver møblet ikke være et kedeligt møbel. Det bedste er at kigge efter en praktisk og funktionel skænk, i et præsentabelt design som kan tilføje spisestuen den ekstra gnist af trygge og hjemlige rammer. Kort sagt, vælg et opbevaringsmøbel som ikke behøver at kæmpe for opmærksomhed.

Før du vælger din skænk, vitrineskab eller et andet opbevaringsmøbel til spisestuen, skal du sørge for du kender de faktiske dimensioner som der er brug for. Husk at ethvert møbel skal have rigeligt med luft omkring sig. Du kan måle op ved hjælp af tape. Tag hensyn til placeringen af spisebordet og stolene, især når stolene er trukket ud.

Uanset hvilken stil du vælger - om du vælger et moderne vitrineskab eller en skænk i genbrugstræ, bør du vide, at det hurtigt vil blive et centralt og nyttigt opbevaringsmøbel i din spisestue.

OBUZI skænke og vitrineskabe er tilgængelige i diverse stilarter; her kan du finde moderne skænke i massive træsorter såsom HayFay skænken, traditionelle og retro skænke så som STUKA skænken, rustikke og landlige skænke så som vores Caribi skænk eller moderne og stilrene metalskænke og skabe.