Skænke & Vitrineskabe

Skænke, Kommoder og Vitrineskabe

Dit hjem fortjener en smuk skænk

OBUZI tilbyder skænke, kommoder og vitrineskabe i et flot og tidsløst design som beriger og komplimenterer dit hjem med stil og funktionalitet. Vælg et tjekket møbel fra vores HayFay loft design serie, en rustik skænk fra vores BlackSea serie eller en minimalistisk retro kommode fra Stuka møbelserien. OBUZI møbelserier fremstilles i uforlignelige og smarte designs af massivt Akacietræ, Mangotræ, Rosentræ & Metal, med hver deres karakteristika og stil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side

Opbevaring med stil

Flotte skænke og vitrineskabe til stuen, spisestuen, soveværelset eller entréen.

Indret boligen med en flot og funktionel skænk eller vitrineskab fra OBUZI. En skænk er perfekt til opbevaring af de mange løse genstande i hjemmet. Det er altid skønt at få ekstra opbevaringsplads og samtidig et smukt møbel som kan berige indretningen med et frisk pust. Kombinér en af vores skænke, kommoder eller vitrineskabe med et spisebord eller andet møbel fra samme serie, og skab et fuldendt indtryk i indretningen af spisestuen eller dagligstuen. Placer en af vores smarte skænke med skuffer og hylder i soveværelset eller entréen, og skab overblik i rummene. Med vores skænke kan du skabe opbevaring med stil.

Sortiment

OBUZI tilbyder moderne loft, rustik og retro design skænke, kommoder og vitrineskabe i forskellige størrelser. Der er mindre og større skænke og kommoder som alle kan placeres i stuen, spisestuen eller et på et værelse, hvor du har brug for ekstra plads til ting og husholdningsartikler. Nogle har skuffer, skabe og hylder i forskellige træsorter. Hvis du står og mangler et flot mindre møbel med skuffer, kan vi anbefale HayFay kommoden i Rosentræ og BlackSea og HayFay skænken hvis du ønsker et møbel med både skuffer, hylder og skab. Er du mere til den minimalistiske stil, kan vi anbefale skænke og kommoder fra vores retro Stuka møbelserie. Her kan du selv bytte om på eller trække skufferne og rammerne helt ud, og derved ændre på møblets design. Vores skænke er designet med øje for detaljer og praktisk brug. De kan bruges over alt i huset og hjælper med at skabe overblik og stil rummene.

Generelt

En skænk og et vitrineskab er et møbel, der traditionelt anvendes i spisestuen eller køkkenet til servering af mad, til fremvisning af serveringsfade og til opbevaring af andre mindre genstande. Skænken består normalt af en flad overflade hvor serveringsfade eller andet interiør kan placeres, et sæt kabinetter, skabe, hylder og en eller flere skuffer. Højden går normalt til taljen eller deromkring. OBUZI skænke har en standard højde på mellem 80 til 90 cm, mens højden på kommoder og vitrineskabe kan variere.

Close