Bænke

Bænke og Spisebordsbænke

Flotte bænke til Spisebordet og Hjemmet

Du kan nemt pryde spisestuen med en OBUZI spisebordsbænk i et design der er ud over det sædvanlige. Bænke fra OBUZI fremhæver kvalitet og en naturlig og indbydende elegance. Hver bænk kreeres i massivt træ i kombination med jernben, således at bænkene forbliver robuste og kan holde mange år frem i tiden.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

3 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

3 varer

Indretning

Forny Spisestuen med en flot Spisebordsbænk fra OBUZI

Indret spisestuen med en bænk i et gennemtænkt og funktionelt design. Hvis pladsen rundt om spisebordet er trang, bør du anskaffe dig en af vores spisebordsbænke, da en bænk alt andet lige optager mindre plads en stole gør. Indret spisebordet med spisestole på den ene side af bordet, og med en flot bænk på den side af bordet, og skab et flot og hyggeligt spiseareal med en varm og indbydende atmosfære. En spisebordsbænk er en kompakt og funktionel tilføjelse til boligen.

Sortiment

OBUZI fører en unik kollektion af spisebordsbænke i stilrene og rustikke designs. Kollektionen er konstant under udvikling, og indeholder både indendørs sofabænke og bænke designet til spisebordet. Ønsker du derimod en flot bænk til andet formål? Se vores Chaarlott sofabænk som kan anvendes i indgangspartiet, stuen eller hallen. Chaarlott er en flot og innovativ sofa bænk med et elegant og rustikt udseende. Bænken byder på et interessant og spændende look som beriger rummet med skønhed.

Generelt

En spisebordsbænk er et praktisk møbel til spisestuen som erstatter eller komplimenterer spisebordsstole. Som standard vil en bænk optage mindre plads (visuelt) end stolene gør, og typisk vil man se spisetuen indrettet med stole på den ene side og en spisebordsbænk på den anden side.