Spisestue

Møbler & Inspiration til Spisestuen

Kvalitets Spisestuemøbler i Massivt Træ & Flotte Designs

Hos OBUZI stræber vi efter at designe og kreere moderne og unikke spisestuemøbler hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed. De flotte spisestuemøbler, som eksempelvis HayFay Spisebord i massivt træ der gør det både eksklusivt og behageligt, sikrer den perfekte stemning og atmosfære i samtalekøkkenet og spisestuen. Hos OBUZI finder du et unikt udvalg af spiseborde, spisebordsstole, barstole og spisebordsbænke i tjekkede designs og høj kvalitet. Vores møbler til spisestuen er rustikke, på en elegant måde!

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 28

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 28

Side

Sortiment

Vi tilbyder kvalitetsmøbler til spisestuen i massive træsorter. Vores spiseborde, spisebordsstole, skænke, barstole m.m. uføres i massive træsorter, er robuste og vil holde i mange år fremover. Vores spisestuemøbler kan klare dagligdagens brug, slid og diverse påvirkninger. Du kan let kombinere et spisebord og evt. en skænk fra samme serie og fuldende indretningen i spisestuen.

  • Ønsker du din spisestue indrettet i moderne stil, anbefaler vi vores HayFay serie. Her finder du flotte møbler til spisestuen i rosentræ og mangotræ, kombineret med smart og kontrastgivende jernstel. Her kan du vælge spiseborde i flere mål, matchende skænke, spisebordsstole og bænke. Hvis du ønsker et møbel efter mål, bedes du kontakte vores kundeservice.
  • Savner din spisestue noget sjæl og charme? Så tag et kig på vores BlackSea serie. Her tilbyder vi møbler til spisestuen i rustikke akacietræsplanker i naturligt og robust design.
  • Savner du et smart og funktionelt spisestuemøbel? Vælg et af vores retro skænke i egetræ fra Stuka serien med masser af opbevaringsplads og udtrækkelige rammer & skuffer. Vores Stuka skænk er et kvalitetsmøbel til spisestuen hvis design du til dels selv er herre over.
  • Er du mere til den rå eller landlige stil? Her tilbyder vi blandt andet spiseborde med flotte bordplader i shabby finish og vintage støbejernsstel.

Generelt

Spisestuen er samlingsstedet i hjemmet.

En spisestue eller et samtalekøkken er et rum hvor familien og venner kombinerer madlavning med socialt samvær. Som standard er spisestuen indrettet med et spisebord og en række spisebordsstole hvor familien og bekendte tilbringer meget tid sammen. Rummet er et af de helt store samlingspunkter i hjemmet, hvorfor det er vigtigt at få indrette spisestuen så den giver en god stemning. Det er her at der serveres en lækker middag, og det er ved spisebordet man får vendt dagens begivenheder. Netop fordi der bliver tilbragt meget tid ved spisebordet, er det vigtigt at man vælger et bord og spisebordsstole som udstråler bekvemmelighed og kan holde i lang tid.