Skabe & Kommoder

Skabe & Kommoder

Indret dit værelse med skabe og kommoder i flotte design.

Tilføj dit soveværelse et frisk pust med en HayFay kommode, en gnist af sjæl og charme med et skab fra Village møbelserien eller et spændende og smart retro look med vores Stuka kommode. Et opbevaringsmøbel til soveværelset skaber god overblik og mere luft i rummet.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

10 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

10 varer

Skabe

Et skab er et uundværligt møbel i soveværelset. OBUZI tilbyder skabe i vintage shabby schic design, hvor fokusset er rettet mod det visuelle. Vores skabe er flotte dekorationsmøbler men samtidig praktiske til opbevaring af tøj og diverse nips. Lad dørene stå åbne, og nyd synet af et hyggeligt designet skab med sjæl og charme.

Kommoder

Kommoder bruges traditionelt til opbevaring af tøj, især undertøj, strømper, og andet nips som normalt ikke gemmes i et skab. En kommode er som regel placeret i et soveværelse, men kan sagtens placeres i andre rum som eksempelvis stuen, entréen m.m. Se blandt andet vores HayFay kommode med 3 rummelige skuffer til opbevaring af ting og sager, eller den smarte stuka kommode/skænk med hylder, udtrækkelige skuffer og rammer.