Sengeborde & Natborde

Sengeborde & Natborde til Soveværelset

Flotte sengeborde og sideborde til hjemmet

Køb flotte, veldesignede og holdbare senge- og sideborde fra OBUZI med et gennemtænkt og funktionelt design. Et smart sengebord kan udover i soveværelset, anvendes som et dekorationsmøbel i stuen, gangen eller entréen. Når hjemmet skal indrettes, er det vigtigt, at detaljerne ikke bliver glemt. Det er nemlig de små borde og andet småt tilbehør der giver soveværelset og hjemmet et flot helhedsudtryk.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

9 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

9 varer

Indretning

Forkæl soveværelset med et charmerende sengebord i Rosentræ i et design der er ud over det sædvanlige, eller indret stuen med et flot og charmerende sidebord i Egetræ. Sæt prikken over i’et i soveværelset med eksempelvis et smart HayFay Rex sengebord fra HayFay serien, eller indret en funktionel og hyggelig stue med et egetræs sidebord fra Stuka serien. Et flot sidebord kan snildt placeres ved siden af sofaen som et dekorativt møbel eller bruges som et praktisk sted at stille fjernbetjeningen på m.m. Er du mere til den rustikke og shabby stil, anbefaler vi de charmerende senge- og natborde fra Village serien.

Sortiment

OBUZI fører moderne, retro og vintage design sengeborde i henholdsvis Rosentræ, Egetræ og regenereret Mangotræ. Vores sengeborde indeholder typisk en skuffe hvor man kan gemme ting og sager væk, således at det skaber ro og orden i rummet og evt. en hylde hvor bøger, magasiner m.m. kan placeres.

Generelt

Et sengebord, eller et natbord, er et mindre møbel som er designet til at stå ved siden af en seng eller et andet sted i soveværelset. Grundet størrelsen og det praktiske design, kan et sengebord ligeledes placeres i stuen, entréen eller gangen hvor det kan fungere som et brugbart eller dekorativt sidebord. Smarte sengeborde er som regel små og ofte med en skuffe. Bordet bruges ofte til nips og ting som kan være nyttige i løbet af aftenen/natten, som eksempelvis et vækkeur, mobiltelefon, læsestof, medicin o.lign. Samtidigt fungerer sengebordet som et dekorativt møbel hvorpå en flot vase eller lampe kan placeres. Når man først har anskaffet sig et sengebord, vil man hurtigt opdage at det er et uundværligt møbel i soveværelset.