Tv Borde & Tv Bænke

Tv Bord

 

Elegante & Lækre Tv Borde og Mediemøbler i Naturtræ

Rosentræ | Akacietræ | Mangotræ | Teaktræ

OBUZI mediemøbler udstråler en Naturlig skønhed og værdsætter enkeltheden og det smukkeste naturen kan bringe os. De flotte hifi møbler til fladskærme og det elektroniske udstyr beriger rummet med glød og liv, med det karakteristiske og autentiske OBUZI Design. Med et ekstravagant tv bord fra OBUZI får du ikke blot et tv møbel, men også en genstand, som bidrager til hjemmets ånd. At have et lækkert tv bord stående i stuen eller på værelset kommunikerer noget om os selv til omverdenen. Nutidens tv arrangementer er en central del af stuen og hjemmet, hvorfor vi lægger stor vægt på at designe og kreere, ikke bare funktionelle og praktiske tv borde og tv bænke, men også smukke og unikke møbler i sublim kvalitet og stil. OBUZI tv bord design er på én gang både simpel, særpræget og særdeles velegnet til at skabe en naturlig kontrast til det kolde elektroniske udstyr i stuen og hjemmet. Vi designer og kreerer moderne, rustikke, retro & rå tv møbler til fladskærme hvor designet udstråler gedigent håndværk og stil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 29

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 29

Side

Indret din stue eller værelse med et tv bord fra OBUZI

Vores tv borde og tv bænke er udformet af massive og bæredygtige træsorter.

Indret en hyggelig og indbydende hjemmebiograf eller et familierum med vores store og flotte udvalg af hifi møbler til fladskærme, elektronik og det øvrige elektroniske udstyr som optager nutidens boligindretning. OBUZI tilbyder et lækkert udvalg af tv borde, tv bænke og tv møbler i de mest populære størrelser og træsorter. Vores sortiment af mediemøbler byder på et udvalg af nyttige og praktiske funktioner som god opbevaringsplads til nutidens digitale gadgets, kabelskjulere m.m. Vælg et tv møbel i træ og tilføj boligen et smukt, funktionelt og innovativt møbel som vil modstå dagligdagens brug. Vores forskellige stilarter kombinerer en blanding af råt design med glatte, rene linjer som karakteriserer det moderne møbeldesign. Et tv bord fra OBUZI er velegnet til enhver stil af moderne og traditionel indretning af hjemmet. Med et tv bord i massivt træ beriger du boligen med en naturlig følelse af komfort og skaber trygge hjemlige rammer.

Sortiment

Udvalget af tv borde til fladskærme fås i flere naturlige nuancer, træsorter og længder – og modellerne kan skræddersyes efter lige netop dit behov og din stil. Med vores design kan De indrette Deres hjemmebiograf med den bedste kvalitet, i et lækkert, elegant og stilfuldt design som kan rumme alle Deres opbevarings- og underholdningsbehov. Se et udvalg moderne tv borde fra HayFay serien i Rosentræ og Mangotræ, de rustikke tv møbler til fladskærme fra BlackSea serien i Akacietræ, de rå og industrielle tv bænke fra Raw serien i genbrugstræ eller de charmerende tv borde fra Stuka møbelserien hvis du er mere til den minimalistiske retro look eller de helt nye hifi møbler fra Steel The BEast serien..

Vælg det smukke HayFay eller HayFay Tv bord fra vores HayFay serie hvis du ønsker at indrette stuen eller værelset med et funktionelt og innovativt tv bord, som fremhæver en moderne urban stil med tilspidset æstetik. HayFay og HayFay Rex fremstilles i massivt rosentræ med rene linjer og regenereret jernstel, som giver bordene et unikt og moderne udtryk. Vores HayFay Blue og HayFay Rex Blue tv bænke fremstilles i mangotræ, og byder på en mere naturlig stil, takket være de lyse nuancer som et mango kernetræ kan have.

Fra vores BlackSea serie kan du vælge en tv bænk i et mere rustikt og markant look. Blandt andre fremstilles vores BlackSea tv bænke i rustikke akacietræs-planker med markante kornmønstre, mens vores Christiania-F tv bord fremstilles i genbrugs teaktræ.

For en mere rå og autentisk stil, anbefaler vi et hifi møbel fra vores RAW serie. Et RAW tv bord kendetegnes af genbrugsplanker med patina, afsyret jernstel og nitter på skufferne. Disse tv møbler er markante og maskuline i udseende med et tydeligt industrielt design.

For det smarte hjem tilbyder vi vores Stuka retro tv møbler. Et stuka tv bord fremstilles af massivt Rosentræ i et smart retro design. Rammer og hylder fremstilles ligeledes i massivt træ.Samtlige rammer og skuffer kan byttes om eller trækkes helt ud, alt efter smag og behag. Vores stuka tv bord er et must-have for ethvert stilfuldt hjem.

OBUZI tv bord design er radikalt anderledes fra den mainstreame stil; det er uforligneligt & kantet og understreger en dynamisk og eklektisk stil, som vil skabe liv og spil i hjemmet.

OBUZI hifi møbler er skabt med en helt bestemt idé og personlighed, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed.

Close