Sofaborde

Sofabord  

Flotte Sofaborde til Stuen eller Værelset

Egetræ | Rosentræ | Akacietræ | Mangotræ

Naturligt skønne kvalitetsmøbler i forskelligartet design og stil. OBUZI sofaborde er solide og robuste træmøbler der tilfører hjemmet værdi og karakter. Hvert sofabord er mesterligt udformet, designet til komfort og bygget til at holde til det daglige slid. Giv dit hjem personlighed, varme og sjæl med smukt et sofabord fra OBUZI.  Indret dit hjem med sofaborde der både er anvendelige og tilføjer rummet noget ekstra med det flotte design. Det smukke farve- og strukturspil i det massive træ tilfører hjemmet en indbydende varme. Samtlige sofaborde fra OBUZI hører til en bestemt møbelserie som giver dig god mulighed for at skabe en visuel sammenhæng i møblering og indretningen.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

18 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

18 varer

Sortiment

Hos os finder du forskellige varianter af sofaborde i massivt træ, og priserne varierer fra stil til stil. HayFay serien fremhæver en moderne loft indretning, mens et sofabord fra eksempelvis Christiania serien tilføjer rummet et råt touch. Vi anbefaler Stuka serien i egetræ hvis du ønsker et minimalistisk retro design. De fleste sofaborde tilbydes i forskellige mål, så du let kan indrette stuen efter behov.

Vælg et HayFay sofabord hvis du ønsker et moderne, funktionelt og innovativt bord med et rent og varmt udseende. Med en smuk massiv bordplade, fremstillet af rosentræ, er dette sofabord holdbart og fremhæver en moderne stil.

Et HayFay Blue sofabord i mangotræ vil derimod tilføje en naturlig og rustik charme til boligen med en temmelig unik bordplade takket være det store udvalg af farver et mango kernetræ kan have. Vores HayFay Blue sofabord lægger vægt på en moderne naturlig stil kombineret med sublimt og unikt håndværk.
Sofabordet er velegnet til enhver form for smart og moderne indretning af hjemmet.

Fra vores BlackSea serie kan du vælge et sofabord som er æstetisk tiltalende med markante, rustikke korn-mønstre og varme kontrastgivende nuancer.
BlackSea sofaborde, som eksempelvis vores Zaydi sofabord med naturlige kanter, er perfekte til moderne og traditionelle hjem som ønsker at tilføje et rustikt element til boligindretningen.

For et mere råt look, tilbyder vi blandt andet Enghaart og Rork sofaborde fra vores RAW serie. Disse sofaborde præges af et industrielt design og vil snildt tilføje en autentisk stil boligen.

Stuka serien byder på smarte egetræs møbler i retro design. Disse smarte og ikke alt for traditionelle sofaborde byder på en forfriskende stil og bekvemmelighed. Stuka er et unikt egetræs sofabord med smarte skuffer og hylder, som gør det til et must-have for ethvert stilfuldt hjem.

Generelt

Et sofabord er et lavt bord, som er designet til at blive placeret foran eller ved siden af en sofa, stole og/eller lænestole, til brug af mange forskellige formål. I dagligdagen placerer vi normalt drikkevarer, bøger, magasiner, pyntegenstande og andre småting på bordet. Et sofabord er således et centralt møbel i stuen eller på værelset.