Reoler & Hylder

Reoler

 

Flotte Reoler & Bogreoler

Dit hjem fortjener en smuk og praktisk reol.

Flotte møbler til dekoration og opbevaring af boliginteriør.

Forny hjemmet, og få mere opbevaringsplads med en ny reol fra OBUZI. En flot og funktionel reol giver god plads til opbevaring og kan samtidig skabe fornyelse og hygge i boligen. En OBUZI reol er et kvalitetsprodukt der er designet til at bibeholde det flotte udseende og holde mange år frem i tiden. Indret din stue, entré eller værelse med en af vores reoler og berig rummet med en charmerende og tjekket stil. Opbevar de ting du bruger til dagligt i flotte reoler og på hylder i funktionelle og inspirerende design der gør hjemmet lidt mere spændene og indbydende. Kombinér reolen med en skænk eller et bord fra samme serie og skab et flot helhedsudtryk i hjemmet.

 

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

16 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

16 varer

Sortiment

Moderne reoler og reoler i landlig stil

Vælg en flot træreol til stuen, soveværelset eller entréen. Reolen er det funktionelle møbel, der nemt kan bruges overalt i hjemmet. OBUZI tilbyder et flot udvalg af dekorative og praktiske reoler & bogreoler i funktionelle og inspirerende designs. Vores reoler fremstilles i massivt træ og vil fremstå som selvstændige møbler i hjemmet. Vi tilbyder flotte reoler med åbne hylder i luftigt look, med aflukkede hylder så som vores Manollo bogreol fra Village serien, og reoler som indeholder både skuffer og hylder. Afhængigt af indholdet vil vores træreol skabe et let og luftigt look eller et kompakt og stabilt look. En reol dekoreret med mellemrum mellem hver ting på reolen vil skabe et let luftigt look. En reol med bøger og andre dekorative artikler uden mellemrum vil derimod skabe et kompakt og stabilt look.

Vælg HayFay reolen med hylder & skuffer hvis du ønsker både at indrette møblet med dekorativ brugskunst og samtidig gemme nogle ting væk. Denne flotte reol finder tilhører vores HayFay serie, og kendetegnes ved et flot og moderne urban look. Reolen fremstilles i massivt træ i kombination med genbrugs jernstel og vil holde mange år fremover. Under Village serien kan du vælge mellem flotte reoler og bogreoler i rustikt genbrugstræ og landlig rustik stil. Disse reoler har et fremherskende landligt look med en helt speciel charme.

Generelt

En reol eller bogreol er et praktisk møbel som normalt fremstilles med vandrette hylder, der bruges til bøger, interiør og andet pynteudstyr. En reol kan placeres i langt de fleste rum og er et oplagt møbel til dekoration i hjemmet.