Skriveborde & Konsolborde

Skriveborde

 

Forkæl dit hjem med et flot konsol- og skrivebord fra OBUZI

OBUZI konsol- og skriveborde i massivt træ er praktiske at have i hjemmet. Bordene kan placeres i langt de fleste rum og kan både bruges som opbevaringsmøbler, arbejdsmøbler og til fremvisning af dekorativt interiør. Sæt dit personlige præg med et skrivebord ved at kombinere det med lys, blomster og andet dekorativt nips.

Flotte borde til stuen, værelset eller entréen

Indret et flot og velfungerende rum med et konsolbord fra OBUZI. De smalle borde er designet til at optage minimal plads på væggen, bag sofaen eller entréen og giver god plads til dekorativt interiør og brugskunst. Konsolbordene er ideelle som entrémøbler kombineret med eksempelvis et spejl eller med et billede i stuen, soveværelset eller som et ekstra praktisk møbel i spisestuen.

 
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

7 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

7 varer

Sortiment

Konsol- og skriveborde med og uden skuffer

Vores kollektion af konsol- og skriveborde er under konstant udvikling og vi tilbyder borde i diverse træsorter og størrelser. Vælg et rustikt konsolbord fra vores BlacSea serie hvis du hælder mere til en boligstil med et strejf af det rustikke look, eller et Rosentræs konsolbord fra Stuka serien hvis du ønsker et møbel i en smart minimalistisk retro stil. Et Stuka konsolbord fremstilles i massivt Rosentræ og udtrækkelige skuffer. Flotte kurvede hjørne kendetegner dette bord. Hvis du derimod er til en stil med et ’’rough’’ og maskulint touch, anbefaler vi et konsolbord fra RAW serien. Et RAW konsolbord fremstilles i et ’’groft trælook’’ og gammelt maskinlignende stel af støbejern. Er du mere til møbler i genbrugstræ, eller savner din bolig et møbel med sjæl og charme, så tag et kig på vores Caribi konsolbord i genbrugstræ fra Village serien eller det flotte Christiania Hip skrivebord. Caribi er et flot lille møbel i landlig stil og fremstilles helt af genbrugsmaterialer. Bordet har en flot overfalde med god plads til dekorative elementer, en hylde for neden og 2 skuffer til opbevaring af nips og sager. Samtlige konsol- og skriveborde fremstilles i massive træsorter, er solide og robuste, og vil holde mange år fremover.

Generelt

Et konsolbord er et praktisk og velfungerende møbel, som tjener perfekt til opbevaring og fremvisning af diverse boligtilbehør. Det vil typisk være smalt i dybden mens bredden kan variere fra design til design. Konsolborde kan både indeholde skuffer og hylder eller ingen af delene. Bordene egner sig til alle rum i hjemmet, men man ser ofte konsolbordet anvendt som et flot entrémøbel, da det både fungerer som et flot dekorativt møbel og samtidig kan skabe orden i entréen.