Dagligstue

 

Møbler og Inspiration til Dagligstuen

Forny din stue med en flot Autentisk stil

Flotte møbler i lækker kvalitet og design har i mange år været en vigtig del af indretningen i de danske stuer. Det er derfor værd at se nærmere på nutidens stuemøbler, og deres betydning for stilen og hjemmets udtryk. Hvis din stue trænger til et pift, finder du hos OBUZI et flot og unikt udvalg af moderne, industrielle & rustikke kvalitetsmøbler og inspiration til boligen. Få de nyeste idéer til din boligindretning og lad dig forføre af lækre løsninger, smukke designer møbler i massivt træ og boligartikler til dit hjem. Køb flotte og massive møbler til stuen fra OBUZI, og fuldend boligindretningen med en stil der kan sætte prikken over i'et i lige netop din bolig! Stuemøbler i høj kvalitet & design i naturtræ bidrager til et lækkert, varmt og levende indtryk i hjemmet. OBUZI's autentiske og enkeltstående design kan let kombineres på kryds og tværs, så man opnår et eklektisk og individuelt helhedsindtryk, som bidrager til den intime atmosfære, som det levende naturtræ i forvejen står for.

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 78

Side
  1. -50%
  2. BESTSELLER
  3. BESTSELLER
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 78

Side

Indret Stuen Med Flotte Møbler

Det handler om at skabe en tryg og behagelig atmosfære i dagligstuen. Indretning af stuen med naturlige og rustikke stuemøbler & interiør i autentisk design vil bestemt udtrykke en sådan tilstand. Vores træmøbler til stuen præges af spændende og varierende teksturer, som afspejler naturens mangfoldighed. Stuemøbler i træ er med til at skabe en evig ro og harmoni, og med tiden ældes træmøbler med ynde og udvikler individuelle karakterer. Vi tilbyder stuemøbler fra vores 5 forskellige serier, heriblandt de mest centrale møbler og designermøbler til stuen; tv borde, tv bænke, sofaborde med og uden hylder og skuffer, sideborde, reoler m.m. Se udvalget af vores møbler til stuen og vælg præcis den indretningsstil som passer dit hjem, eller skabe en helt ny og individuel stil.

Med vores udvalg af designermøbler kan du tilpasse og indrette stuen efter en individuel stil som signalerer den rigtige identitet og livsstil. De lækre stuemøbler, som eksempelvis det populære HayFay Tv Bord, det fine HayFay Blue Sofabord i forskellige udtryk og nuancer, samt den flotte HayFay Reol, er sammen med det autentiske design med til at ønske dine gæster og familie velkommen.

  • HayFay møbelserie: Vælg denne serie for at skabe en flot og moderne indretning i stuen. Stilen kendetegnes af et urban look med kant og karakter. Udvalget fås i mat brunt rosentræ og mangotræ i lyse nuancer. Du kan nemt kombinere et tv bord med et sofabord eller konsolbord fra denne serie.
  • Factoria møbelserie: Enkel, stilren og industriel design.

  • BlackSea møbelserie: Tilføj stuen et strejf af rustikke elementer med vores BlackSea serie. Møblerne fremstilles i rustikke planker i kombination med kontrastgivende jernstel.
  • Stuka møbelserie: Forny dagligstuen med et smart retro møbel i bland andet Rosentræ. Vi fremstiller Stuka i et smart retro design med udtagelige skuffer og rammer. Vælg blandt andet et Stuka sofabord som indeholder skuffer og hylder på begge side af møblet og fås i flere mål. Stuka stuemøbler er opbevarings optimerede, pladsbesvarende og et must-have for en hver smart stue.
  • Christiania Raw møbelserie: Den rustikke indretning: Mangler din stue noget af det maskuline og rå element? Se vores Rork eller Enghart sofabord med støbejernsstel og unikke bordplader.

Træmøbler

Træ er et levende naturmateriale, og møbler af træ vil derfor altid være unikke. Træmøbler forandrer sig hele tiden og med tiden kan dette medføre at farvenuancen på træet vil ændre sig afhængigt af lyspåvirkning med videre. Såfremt træet bliver vedligeholdt korrekt, kan det holde i rigtig mange år.

Indretning af stue: Kombinér 21 århundredes moderne elementer med naturlige materialer.

Blødgør en moderne stue og dets skarpe vinkler med naturlige elementer.

Du kan nemt tilføje et rustikt præg på din moderne stue. Et sofabord i massivt træ, et genbrugstræs sofabord med en moderne lædersofa m.m. er alle gode kombinationer
Moderne design og møbler i naturmaterialer kan synes at være modpoler indretningsmæssigt, men hvis de parres korrekt, er de er fuldstændig komplementære og trendy. Nedslidte detaljer parres perfekt med ultra-moderne arkitektur for at skabe den perfekte balance mellem det moderne og det rustikke; en blanding af moderne design med varme toner.

Stol på den autentiske indretningsstil og begynd med at indrette stuen med et møbel af gangen. Det kan f.eks. være en reol i massivt træ eller et sofabord, konsolbord eller bænk i genbrugstræ til gangen.

Når du har valgt de helt rigtige naturmøbler til stuen, er det tid til at supplere looket med et moderne touch. Hvis du har valgt et rustikt sofabord, så vælg et tæppe med slanke linjer og enkelt design. Hold farverne jordiske og rene med nuancer af brunt, gråt hvidt.