Barstole & Caféstole

Designet er Funky, Råt og Tjekket

OBUZI barstole & caféstole skaber trygge og hjemlige rammer hvor du kan slappe fuldstændig af.

Som et twist til den nutidige og minimalistiske boligindretning, giver barstole fra OBUZI et funky modspil til resten af interiøret. Hvad enten du er ude efter en barstol til dit hjem, bar, restaurant eller café – vil en rustik OBUZI barstol berige dit rum med et lækkert, charmerende og autentisk design. Foruden det funky design, er barstolene udviklet med fokus på stabilitet og holdbarhed og kan holde til dagligdagens slid i mange år fremover. Barstolene er af meget høj kvalitet og egner sig såvel til private hjem som til barer, restauranter, caféer m.m.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

OBUZI café- og barmøbler er brugervenlige og skønne. Vores barskabe, caféborde og barstole er kvalitetsprodukter som egner sig såvel til hjemmebaren som til den professionelle bar. 

OBUZI tilbyder café- og barmøbler efter mål til Caféer, Barer og andre Professionelle.

 

Tips: Indretning med barstole

Stole er blevet en vigtigt del af indretning da de også bruges mere og mere som et dekorativt møbel. Stole giver stil til stuen, hygge til værelset men kan også bruges som flotte kreationer i haven. Hvad enten du er til den varme og hjemlige indretning eller den moderne stil, så er der mange muligheder til at kombinere stole på, der kan skabe en dejlig stemning med et eklektisk look.
Få inspiration og find den løsning der bedst til din indretning.

En barstol optager lidt plads i forhold til andre møbler og stolen kan som regel bruges til flere forskellige formål. Det er et pladsbesparende møbel og kan bruges i alle husets rum. Men for at udnytte barstolens æstetik og formål, bør du altid sørge for at der er rigeligt med luft omkring stolen.

Brug

Barstole til morgenmaden bruges ofte til blot en hurtig bid. I det tilfælde kan en barstol uden armlæn eller en lille skammel være passende. Du kan også stille flere typer af barstole omkring et center ø eller ved et køkkenbord, hvis du har en stor familie. Skamler og barstole kan nemt og hurtigt gemmes væk for at frigøre værdifuld plads i køkkenet. Men hvis din familie eller venner gerne vil sidde, chatte og hygge, bør du vælge en komfortable barstol. Et andet vigtigt træk er fodstøtten. Igen, hvis du vil slappe af på en barstol i et givent stykke tid, er en støttende fodstøtte et must. Hvis du har en hjemme-bar, vil en barstol alt andet lige, spinde godt med indretningen.
Tip! Mens et køkken kun kan have brug for en grundlæggende barstol, kan børnene være mere tilpas på en barstol med dobbelt fodstøtte.

Værelser

Tænk over køkkenet og fritidsrummet! Barstole tilføjer ekstra siddepladser - på badeværelset for at gøre dig klar om morgenen, i soveværelset, kontoret eller endda i entréen. Kombinér evt. 2 stk. barstole og skab et fuldendt udtryk i hjemmet.
Husk at barstole tilføjer liv og funktionalitet til et rum. Det er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere social på og skabe en indbydende atmosfære i boligen.

Ekko: Den moderne barstol
Ekko stolen er et perfekt tillæg til alle der vil forny deres hjem med et nyt og tidløst design. Ekko stolen blandes godt med andre elementer og vil altid være et smukt møbel i dit hjem. Stolen emmer af elegance og stil og kan stilles i hjemmebaren, køkkenet m.m.

Forny dit hjem med Sophie taburet
Denne charmør er fra Sophie kollektionen og er udformet i genbrugstræ med multifarvet patina. Stolen udstråler sommer og hygge og afspejler passion for kunst. De rige farver vækker minder og bringer sommer følelse ind i boligen. Stolen kan placeres både indenfor og udenfor, når det gode vejr skal nydes.

Stuka stolen: Let og Skønt
Stolen er fleksibel og kan bruges både med andre møbler fra serien men kan ligeledes stå for sig selv. Den kan anvendes som et flot møbel i stuen eller soveværelset. Med sin enkle og ensfarvet stil giver stolen en afslappet stemning.