Café & Barmøbler

 

Indret med flotte Café- og Barmøbler

Et funky, rustikt & råt design.

Indret hjemmebaren eller den professionelle café med caféborde, barstole og barskabe fra vores unikke sortiment.

Der er intet helt som at have din egen bar derhjemme, især hvis du er en person, der nyder et par drinks regelmæssigt med venner, familie og bekendte. En veltilrettelagt hjemmebar i et rum vil ikke alene se formidabel ud i boligen, men er også et fantastisk sted at underholde dine venner, bekendte og familie på. Et samtalekøkken kan eksempelvis nemt forvandles til et hyggeligt barområde med vores flotte barstole hvor man i selskab med nære og kære kan nyde en drink og udveksle historier.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 29

Side
  1. -40%BESTSELLER
  2. newPOPULÆR
  3. new-31%
  4. -31%
  5. -29%
  6. BESTSELLER
  7. -31%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 29

Side

Vi har længe været vant til tanken om at bruge rustikke materialer til barmøbler for at tilføje karakter til et rum, men rustik indretning kan også omdanne udseendet og fornemmelsen i et rum. Rustikke barmøbler og rustik indretning generelt, tilføjer et naturligt og autentisk udseende.

OBUZI café- og barmøbler er brugervenlige og skønne. Vores barskabe, caféborde og barstole er kvalitetsprodukter som egner sig såvel til hjemmebaren som til den professionelle bar. Vi fremstiller barmøbler i robuste materialer af jern, massivt træ og Premium Buffalo Læder. Vores design vil bringe en fornem touch til dit hjem eller din bar. Byt dine gamle barmøbler med vores nye funky barstole, barskabe eller caféborde og tilføj et element af friskhed til dit rum.

OBUZI tilbyder café- og barmøbler efter mål til Caféer, Barer og andre Professionelle.

 

Tips til barindretning

Personlighed gør barindretningen spændende. Lav selv et facit og ha’ det sjovt. Jo mere du prøver, jo bedre vil du se hvad der virker og hvad der ikke gør. Tilføj uventede elementer for at skabe en mere dramatisk stil i baren. Tilføj en ’’wow-effekt’’ i baren, caféen eller stuehjørnet. Tilføj for eksempel et ukonventionelt møbel til et konventionelt rum. Skab en balance og dit rum vil forgyldes med karisma. Undgå forventede og standard stykker barmøbler og fortolkninger, hvis du ønsker et rum eller en plads, der siger WOW.

Vær kreativ

Overdrevet designede rum hænger ofte ikke sammen med det moderne og praktiske liv.

Ignorer alle principper til fordel for kreativitet. At have nogle retningslinjer giver folk et godt udgangspunkt for indretning og dekoration af deres hjem, bar eller cadé, selvom ikke alle retningslinjer er praktiske for et bestemt rum.
Gå med noget personligt, der frem for alt får dig til at smile og er behageligt. En pudesamling og et tilfældigt kunst arrangement kan sagtens skabe et look med masser af stil.

Tag et kig på vores Rosey borde og barskabe
Rosey barskabet er et modigt og særpræget møbel, der fremstilles i et flot tønde design. Inspireret af en vintønde, giver barskabet en beroligende følelse af privatlivets fred og luksus på en gang. Barskabet fremhæver en maskulin stil med et unikt og romantisk præg. Indret en stilfuld stue, hjemme-bar eller kælder med Rosey og dekorer det med bar-genastande, herunder vin, spiritus, mixere og andet bargrej. Rosey barskabet fremstilles i massivt Rosentræ og Mangotræ med rustikke jernskinner og jernkopper.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig før køb af en barstol?

Det kan til tider være lidt tricky at vælge den helt rigtige barstol til hjemmebaren, køkkenet eller andetsteds i boligen. En barstol kommer i flere forskellige materialer, designs, højder og komfort – og der skal tages hensyn til alle disse før et endeligt køb.

Sådan vælger du en flot og funktionel barstol

Materialer:

Barstole fremstilles normalt af træ, jern eller metal ( eller en kombination af de tre) , men nogle barstole findes også i plast eller akryl. Barstole i træ fremhæver et mere traditionelt og charmerende look. Metalstole kendetegnes derimod af et mere moderne og stilrent look. Det tilgængelige udvalg af barstole er forbløffende - du er virkelig nødt til at begynde at udforske for at finde den stil som passer dig bedst.

Koordineret og Kontrastdesign

Der er diverse udvalg af designs at vælge imellem, men disse kan hovedsageligt skæres ned til et koordineret design eller kontrastdesign. Men det koordinerede design matcher din boligindretning til punkt og prikke, er kontrastdesign det modsatte deraf. Mens du med et koordineret barstol design kan skabe et stilrent og afdæmpet look, kan du med et kontrastdesign derimod tilføje en visuel interesse til boligen. Det kunne blandt andet være en fed farve eller kontrasterende designfigur. Du må aldrig undervurdere effekten af modsætninger. En mørk stol i et hvidt køkken, industriel stol i et traditionelt indrettet værelse m.m. kan skabe lige præcis den gnist som boligen har brug for.