Møbler


Møbler i naturlige materialer, varme farvetoner og moderne æstetik

Tilsammen er vores møbelserier med til at understrege den på en gang tjekkede, men også afslappede stil, som kendertegner brandet OBUZI. Vores brede udvalg af eksklusive møbler i massivt træ er fantastisk at kombinere med det nutidige og enkle interiør. Tilsammen beriger det dit hjem med en kreativ, bekvem og indbydende atmosfære. OBUZI er et dansk møbelfirma som designer og forhandler eksklusive & bæredygtige kvalitetsmøbler i massivt træ + andet interiør. Vores team præsenterer elegante, lækre og bæredygtige møbler i dansk design, som opretholder det naturlige og rå look. OBUZI kollektioner er skabt til kunder for hvem møblernes æstetiske udtryk og tidløse designs er centrale værdier. Vores produktportefølje er et unikt eksempel på sammensmeltningen mellem kvalitet, dansk design og funktionalitet. Vi designer og fremstiller originale møbler og produkt designs der er rettet mod kunder som værdsætter kvalitet, bæredygtighed og detaljer.

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 177

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 177

Side

Design & Stil

Skabt med en helt bestemt idé og personlighed, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed.

Møbler og interiør fra OBUZI bidrager til et lækkert, varmt og levende indtryk i hjemmet. Vores stil kan bedst beskrives som værende forfriskende, rustik, enkel, æstetisk og et design der ældes med ynde. Vores design og stil byder på masser af enkle men effektfulde detaljer. OBUZI møbler og interiør er kendetegnet ved solidt håndværk, gennemført og uforligneligt design, forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Alle vore produkter fremstilles i naturlige elementer og rå materailer.

Sortiment

Skab din helt egen individuelle stil med møbler fra en af vores møbelserier, eller vælg et møbel som passer ind i din nuværende boligindretningsstil. Med vores sortiment kan hurtigt og nemt skabe trygge og hjemlige rammer i hjemmet. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til stuen, spisestuen, entréen, soveværelset m.m. Forny din stue med vores flotte HayFay tv bord, eller indret entréen med et af vores flotte og funktionelle skænke fra HayFay serien. Udforsk vores Factoria serie hvis du ønsker at indrette hjemmet med metalmøbler i nordisk stil, eller vores Rosey serie hvis din bolig savner et strejf af det rustikke touch. Hvis dit hjem savner maskulinitet og råhed, anbefaler vi vores Steel møbelserie.

OBUZI hylder det intuitive og unikke design!

Close