Møbler


Møbler i naturlige materialer, varme farvetoner og moderne æstetik

Tilsammen er vores møbelserier med til at understrege den på en gang tjekkede, men også afslappede stil, som kendertegner brandet OBUZI. Vores brede udvalg af eksklusive møbler i massivt træ er fantastisk at kombinere med det nutidige og enkle interiør. Tilsammen beriger det dit hjem med en kreativ, bekvem og indbydende atmosfære. OBUZI er et dansk møbelfirma som designer og forhandler eksklusive & bæredygtige kvalitetsmøbler i massivt træ + andet interiør. Vores team præsenterer elegante, lækre og bæredygtige møbler i dansk design, som opretholder det naturlige og rå look. OBUZI kollektioner er skabt til kunder for hvem møblernes æstetiske udtryk og tidløse designs er centrale værdier. Vores produktportefølje er et unikt eksempel på sammensmeltningen mellem kvalitet, dansk design og funktionalitet. Vi designer og fremstiller originale møbler og produkt designs der er rettet mod kunder som værdsætter kvalitet, bæredygtighed og detaljer.

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 138

Side
  1. -40%BESTSELLER
  2. LAGERSALG-51%
  3. BESTSELLER
  4. BESTSELLER
  5. -21%BESTSELLER
  6. -21%BESTSELLER
  7. LAGERSALG-51%
  8. -35%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 138

Side

Design & Stil

Skabt med en helt bestemt idé og personlighed, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed.

Møbler og interiør fra OBUZI bidrager til et lækkert, varmt og levende indtryk i hjemmet. Vores stil kan bedst beskrives som værende forfriskende, rustik, enkel, æstetisk og et design der ældes med ynde. Vores design og stil byder på masser af enkle men effektfulde detaljer. OBUZI møbler og interiør er kendetegnet ved solidt håndværk, gennemført og uforligneligt design, forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Alle vore produkter fremstilles i naturlige elementer og rå materailer.

Sortiment

Skab din helt egen individuelle stil med møbler fra en af vores møbelserier, eller vælg et møbel som passer ind i din nuværende boligindretningsstil. Med vores sortiment kan hurtigt og nemt skabe trygge og hjemlige rammer i hjemmet. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til stuen, spisestuen, entréen, soveværelset m.m. Forny din stue med vores flotte HayFay tv bord, eller indret entréen med et af vores flotte og funktionelle skænke fra HayFay serien. Udforsk vores Factoria serie hvis du ønsker at indrette hjemmet med metalmøbler i nordisk stil, eller vores Rosey serie hvis din bolig savner et strejf af det rustikke touch. Hvis dit hjem savner maskulinitet og råhed, anbefaler vi vores Steel møbelserie.

OBUZI hylder det intuitive og unikke design!

 

Boligindretning – Tips til Indretning af boligen

Få et godt resultat selv uden en erfaren indretnings ekspert ved at følge disse grundlæggende retningslinjer.

Lad det være sagt, at designere ikke følger et hemmeligt regelsæt når det kommer til indretning. Der er ingen nemme og hurtige love og regler om, hvad man skal gøre. En designer er en kreativ type af natur og elsker at drømme og udforske. Når det er sagt, er der nogle principper, der vejleder end indretnings designer for at sikre et godt resultat hver gang. Det er ofte afprøvede og sande ting, der fungerer. Og disse er ikke tricks eller færdigheder, der tager år at mestre. Enhver kan gøre dem fra dag ét.

Vær modig - mal væggene (sidst vel og mærke)

Farvet nips og tekstiler er fint, men det har sine begrænsninger. At være farve-modig er vigtigt i enhver indretning. Ved at male væggene, kan man få en fantastik effekt i boligen. Men husk at vælge farven som det sidste led i indretningen. Det er naturligt at tro, at man skal vælge en farve og male før alt andet er på plads. Men dette er ikke altid ideelt. Man kan vælge mellem hundredvis af farver med forskellige nuancer, og hver enkel maling ser anderledes ud fra hjem til hjem. Lyskilder varierer blandt andet, hvilket betyder, at hvad der ser godt og flot ud i din nuværende boligindretning, gør sig nødvendigvis ikke gældende i den nye. Du ønsker den farve der bedst supplerer dit kunstværk, tæppe, møbler og hvad der ellers er. Du kan og bør først vælge den endelige farve når de ting er inde i dit hjem.
Men vær modig og mal væggene. Du kan nemlig altid male om. Prøv dig frem og helst med farver som har samme intensitet og dybde.

Dit rum skal trække vejret

Modstå overbelægning af et værelse. Funktionel boligindretning betyder plads til at manøvrere med lethed. Dette er virkelig en god nyhed, hvis du arbejder med et stramt budget. Du behøver ikke at fylde et rum med masser af møbler. Brug mere af dit budget på færre, men bedre kvalitetsmøbler, og dit værelse vil se bedre ud, end hvis det er proppet til med loppefund, billige stykker o. lign. Vælgfor eksempel en flot reol eller vægreol som ikke behøver at kæmpe for opmærksomhed. Reolerne tilføjer luft til rummet, designet skal være let og rummeligt. Du kan enten pakke reolen med bøger i stuen eller på værelset, eller du kan lade enkelte hylder være fri og give luft. Det er en smagssag.
At holde de naturlige veje i rummet klart er afgørende for et sammenhængende design. Sørg altid for, at gangvejene i stuen er fri for møbler. Du bør i teorien kunne gå rundt i mørke. Placér derfor ikke et møbel foran en døråbning. Passage giver luft, og døre skal kunne lukkes. Placér møblerne ca. 10 cm fra væggen, da det giver et let udtryk.

Kunst-op og rigtigt

Hæng kunstværk i den rigtige højde.
Den gennemsnitlige menneskelige øjenhøjde er ca. 1.5 m. Hæng kunstværket op så midterlinjen (midten) af hvert stykke er ca. 1.5 meter fra gulvet. Samtlige gallerier og museer følger denne regel, og det bør du også. Hvis du har højt til loftet, kan du have en tendens til at hænge malerier alt for højt. Husk at forholde dig den menneskelige skala, og ikke strukturens skala.

Tema ulempe

Modstå trangen til at være alt for temaagtig. At have et gennemgående tema i boligindretningen er et kendt fænomen. Men dette er brugt så mange gange, at det mangler individualitet. Vær derfor kreativ, og vælg et møbel eller 2 som skiller sig ud fra resten. Du kan også indrette et hjørne eller en bestemt plads som skaber et wow-effekt.

Wow-Effekt
Det visuelle mesterværk

Skab et omdrejningspunkt i hjemmet. Vælg dit stjernemøbel eller et areal i rummet og gøre det til et omdrejningspunkt. Tillad andre elementer til at tage en sekundær rolle. Alt skal IKKE have en ledende rolle, da det bare vil resultere i visuel støj. Dit omdrejningspunkt kan være et flot dekoreret spisebord i spisestuen, et særpræget tv bord i stuen, en dramatisk hætte i køkkenet, unikt kunstværk i stuen (på væggen) eller et specielt indrettet areal i rummet med en helt bestemt ’’wow-effekt’’. Uanset hvad det er, skal du vælge noget, der vil henlede og fange din og dine gæsters opmærksomheden.

Se vores Rosey vintønde HER, som uden synderlig umage holder rummet visuelt interessant og afbalanceret.

Dit omdrejningspunkt skal kunne ses frit og klart, så det føles som om du bliver tiltrukket af det. Det er derfor vigtigt at det ses lige så snart man træder ind i rummet.

Samleobjekter

Kend grænsen, og forstå hvornår du skal stoppe. Du bør ikke hænge fast på et stykke samleobjekt, der bare ikke passer til indretningen. Uanset om du har fået det fra din oldemor eller ej. Hvis det ikke virker, så gem det eller find et nyt rum til det. Arbejd altid imod at skabe en flot acceptabel balance i indretningen.

Skala

Det der ser godt ud i butikken, kan ligne en elefant i rummet, når du bringe det hjem. Eller det kan være for lille til at være af nogen synderlig betydning. Så husk altid at fokusere på skalaen og proportionerne. Bemærk også, at butikker indretter objekter med andre objekter. Der er bare nogen ting som individuelt vil være alt for ubetydelige.

Tilføj lag af belysning

I et rum, hvor alt lyser jævnt, er der intet der skiller sig ud. Belys og fremhæv dit brændpunkt og måske et sekundært omdrejningspunkt i rummet. Tilføj bordlamper for mere interesse.

Tilføj varme til boligen

Tilføj varme til indretningen ved at vælge møbler af massivt træ. Intet møbelmateriale kan sidestilles med et møbel i massivt træ, når det kommer til skabe trygge hjemlige rammer. Et flot lag af belysning og malede vægge bidrager alle med en vis personlighed, men et møbel i massivt træ kan sagtens klare skærene i et helt hvidt og klinisk rum.

Se vores tv bord HER i et maskulint og robust design. Det massive træ skaber en visuel ro og tilføjer et interessant og varmt look til rummet.