Live Edge Spiseborde

Plankeborde i Live-Edge Design

…forførende smukt

We-R-Raw plankeborde byder på et naturligt mesterværk, genoplivet og klar til at byde velkommen til de kommende generationer. Disse en-of-a-kind spiseborde er håndlavet fra bæredygtige kernetræsplanker af Rosentræ, kombineret med krydsben i mat sort metal.

Mens den åbne planløsning mellem spisestuen og dagligstuen bliver normen, kan et spisebord med en naturkant forankre spisepladsen og give den en særskilt identitet, der skiller sig ud fra resten af indretningen uden at skulle tage højde for tæpper, et falsk loft eller halvvægge.

Vores plankebord med naturkant kan muligvis ikke have et perfekt symmetrisk design, og det er denne rå skønhed, der gør det så usædvanligt og værdsat.
We-R-Raw er karakteriseret ved et skulpturelt og unikt design der altid vil skille sig ud. Det giver dit hjem et eksklusivt look og et strejf af mondæn elegance.

 

TV MØBLER - SOFABORDE - SPISEBORDE - BÆNKE

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

1 vare

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

1 vare

Design- og indretningsrevolutionen har i de sidste par år handlet om det 'grønne og bæredygtige'. Det drejer sig ikke kun om kølige DIY projekter og genanvendelse, men også møbler, der anvender en mere økologisk, naturlig og bæredygtig stemning. Hvis der er et bestemt stykke, der udmærker denne tendens, er det utvivlsomt live-edge plankeborde med naturkant.

Naturkantsborde er gode midtpunkter, der straks fanger din opmærksomhed og giver det moderne interiør en mere beroligende og naturlig aura. Selvom det ofte er forbundet med rustikt interiør, passer live-edge design til enhver indretningsstil, hvor træets naturlige skønhed og en tradition for håndværk kommer til udtryk.