We-R-Raw

 

Live Edge Designermøbler

...suplér boligens øvrige stil med enkel elegance og et råt og rustikt modspil.

Vores We-R-Raw møbelserie byder på et unikt samspil mellem et forfriskende dansk design og rå kvalitetsrige materialer. Serien stiler mod et smukt og særpræget design, der tilfredsstiller sanser og appellerer til følelser i samspil med et rationelt design, der byder på praktisk funktionelle detaljer.

Med We-R-Raw lægger vi vægt på kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og sublimt rustikt håndværk helt ned til den mindste detalje.

Serien fremstilles af eksklusive ’live edge’ kernetræsplanker af Rosentræ kombineret med mat sort jernstel og rustfrit stål. Resultatet er funktionelt, æstetisk og fængslende design som tiltrækker opmærksomhed og stimulerer følesansen. Denne serie præges af en rustik konstruktion, hvor det 'rå' kommer til udtryk.

… en sammensmeltning af naturlige og moderne elementer du kan have glæde af i mange år

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side

Rå Indretning & Stil

Indret Boligen med rustikke og rå naturmaterialer og elementer.

Rå og naturlige møbler i naturmaterialer og en rustik indretning generelt bliver mere og mere populær. Du kan nemt skabe et trygt og hjemligt miljø med et live edge sofabord fra We-R-Raw serien. Kombiner sofabordet med et flot rustikt spisebord i naturtræ og skab en afslappende og indbydende atmosfære i hjemmet. Vores kollektion af We-R-Raw møbler fremstilles i massive træsorter kombineret med jern, støbejern og andre passende elementer.