We-R-Raw

    Unikke møbler

 

Live Edge Designermøbler i Naturtræ

… en sammensmeltning af naturlige og moderne elementer du kan have glæde af i mange år.

WE-R-RAW er en helt ny møbelserie i et dekadent og eksklusivt look. Serien er stærkt inspireret af naturen og den nordiske stemning og hygge, og rummer masser af varme og glød uanset om man vælger R1, R5 eller R10 modellen. We-R-Raw byder på et stilsikkert og lækkert design, hvor funktionalitet og udseende går hånd i hånd. Serien udmærker sig med organiske former og farver i perfekt kombination med naturmaterialer og funktionalitet.

Med We-R-Raw lægger vi vægt på organiske former og strukturer, kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og sublimt rustikt håndværk helt ned til den mindste detalje.

Serien fremstilles af eksklusive ’live edge’ kernetræsplanker af certificeret Rosentræ kombineret med mat sort jernstel. Resultatet er funktionelt, æstetisk og fængslende design som tiltrækker opmærksomhed og stimulerer følesansen. Denne serie præges af en rustik konstruktion, hvor det 'rå' og naturlige kommer til udtryk.

...suplér boligens øvrige stil med enkel elegance og et råt og rustikt modspil.

 

TV MØBLER - SOFABORDE - SPISEBORDE - BÆNKE

 

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

13 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

13 varer

Rå og unik Indretning & Stil

Indret Boligen med rustikke og rå naturmaterialer. We-R-Raw we en møbelkollektion med masser af glød og varme.

Vores We-R-Raw møbelserien byder på et unikt samspil mellem et forfriskende natur design og rå kvalitetsrige materialer. Serien stiler mod et smukt og særpræget design, der tilfredsstiller sanser og appellerer til følelser i samspil med et rationelt design, der byder på praktisk funktionelle detaljer.

  • Organiske former, farver og strukturer
  • Stilsikkert og lækkert design, hvor funktionalitet og udseende går hånd i hånd.

Rå og naturlige møbler i naturmaterialer og en rustik indretning generelt bliver mere og mere populær. Du kan nemt skabe et trygt og hjemligt miljø med et live edge sofabord fra We-R-Raw serien. Kombiner sofabordet med et flot rustikt spisebord i naturtræ og skab en afslappende og indbydende atmosfære i hjemmet. Vores kollektion af We-R-Raw møbler fremstilles i massive træsorter kombineret med metal og andre passende elementer.