Christiania & RAW

Rustik Indretning & Interiør

Christiania & Raw møbler er karakteriseret af spændende maskuline og feminine designs med et tvist af moderne elementer. Designet præges af raffinerede og fine detaljer i komplekst samspil med træ og rustik jern.

Tidens trends og tendenser inkluderer naturlige materialer, som tilføjer kontraster i boligen. Rustikke møbler i naturmaterialer og en rustik indretning generelt bliver mere og mere populær. Vores Christiania & Raw møbelserie fornyer boligen nemt og hurtigt med charme og sjæl, som nye polerede møbler ikke kan matche. Denne serie af møbler føjer en tjekket og livlig atmosfære til hjemmet. Møbelserien fremhæver en kombination af et råt, moderne og industrielt møbeldesign med flotte og spændende elementer. Med Christiania & Raw præsenterer vi tidløse møbeldesigns fremstillet i flotte og særprægede stilarter som oser af skønne detaljer. Møblerne udstråler kvalitet og stil som varer generationer. Vælg mellem Hip, Dark og Raw og sæt dit eget præg på din bolig med en unik og personlig stil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

16 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

16 varer

Rustikke Møbler med Industriel Æstetik

Med Christiania møbelserien, stræber vi efter at designe og kreere rustikke og genbrugstræs design møbler, som vil definere fremtiden for vores brand. Rustikke møbler med industrielle elementer fremkalder fornemmelsen af en fabrik, butik eller lignende. Jern og træ er to almindelige materialer som bruges i denne møbelserie. Da disse materialer er alsidige, passer den rustikke stil godt til en bred vifte af indretningsstile, alt fra det rå til det moderne. Vores rustikke møbler og indretningsartikler kombineret med industriel æstetik minder om en svunden tid. Rustikke stykker understreger en robust konstruktion, med massivt træ og diverse jernelementer. På trods af de dristige, stærke og bløde vinkler og ru materialer, vil du opdage, at mange af brikkerne er tilpasset andre stilarter. Med en kombination af nostalgisk stil og moderne elementer, præsenterer vi en bestemt charme og stil med denne rustikke møbelkollektion.

Genbrugstræ er et andet materiale som gør sig gældende inden for den rustikke indretning. Genbrugstræ er miljøvenligt idet det er gammelt træ fra lagre, fabrikker, og lader, der er blevet revet ned, samtidig med at det tilføjer møblerne en helt bestemt charme som nye materialer ikke kan. Nyd for eksempel en drink med venner, mens du sidder omkring det flotte Christiania Hip sofabord. Sofabordets konstruktion af genbrugstræ har en forvitret og slidt patina, som giver spor af den oprindelige farve af naturtræ. Den harmoniske blanding af jern og træ ser subtilt dejligt ud i et moderne hjem. 

Den rustikke stil er et-must-have til ethvert hjem som savner spændende og hjemlige detaljer.

  • Robust konstruktion.
  • Massivt Rustikt Genbrugstræ.
  • Massivt Rustikt Mangotræ.
  • Massivt Rosentræ
  • Rustik Jern.
  • Maskuline & Feminine Designs.

Rustik indretning: Hyggelige farver, mønstre og materialer

Rustik indretning og farver går ofte hånd i hånd. Rustikke farver kendetegnes af behagelige, varme, beroligende og naturlige toner.
Bronze, kobber, tin og jern passer perfekt f.eks. til sengestel, reoler, borde, belysning og andet inventar. Undgå den skinnende finish og smarte metaller såsom krom og rustfrit stål, som kan føle sig alt for moderne.
Skab ro og skønhed med flotte og nedslidte farver og mønstre. Vær modig og mal dine vægge i en rustik nedslidt farve eller riv tapetet og pudset helt af, og indret med rå vægge. Rustikke og rå vægge noget, man ser en del til for tiden.

Sofaborde i Rå Materialer

Hvis du er til noget lidt mere rustikt og råt, er disse sofaborde lige noget for dig!
Det enkle design betoner det simple, det rustikke og den åndelighed der ligger i det.

Christiania Hip
Tilføj en shabby chic stil til din stue med dette rustikke sofabord i genbrugstræ. Udover en holdbar top fremstillet af regenereret råt træ, har dette sofabord også en hylde. Dette håndlavede sofabord i rå materialer er bekvemt, funktionelt, og passer ind i mange rum.
Genbrugstræ oser af historie og charme; ikke to stykker vil være nøjagtig ens.

Christiania Raw
Sofabordet fremstilles is råt Mangotræ med mørkt belagt patina. Sofabordet er udformet i solide Mangotræs stykker i råt finish, metalben og en lavere træhylde til ekstra opbevarings. Den naturlige finish giver et varmt men alligevel elegant look, der er alsidigt nok til at supplere enhver indretningsstil. Kombinér evt. sofabordene med vores Christiania kollektion, og fuldend indretningen.

Indretning med møbler i genbrugsmaterialer

Hos OBUZI udnytter vi genbrugsmaterialer til at skabe smukke stykker af brugerdefinerede møbler.

Uanset om træet og de andre genbrugsmaterialer som vi bruger kommer fra en gammel stald, et gammelt møbel, eller et andet sted fra, kan genbrugstræ tilføje charme og karakter til din bolig.

Ikke ét møbel er ens.

Brugen af genbrugsmaterialer giver os også en mulighed for at bruge elementer, der ikke længere er let tilgængelige. Ved fremstilling af møblerne bevarer vi de ’’fejl’’ vi kan lide, og reparerer dem, v ikke kan lide. Særlige karakterer, ruhed og andre små uregelmæssigheder bevares såfremt dette ses som værende attraktivt. Kombinationen af håndværk og genbrugstræ gør, at ikke ét møbel er 100% ens. Møblerne har en alder og karakter, som ikke kan efterlignes.

Vil du opnå en mere bæredygtig livsstil, og skabe et hjem, du kan elske??

Genbrug kan betyde meget mere end simpel sortering aviser, plast, batterier og andet. Indretningsarkitekter og husejere er i stigende grad ved at bringe genbrugsmaterialer ind i hjemmet og derved give hvert produkt et nyt liv.

Der er en tendens i dag, som mere og mere peger mod bæredygtighed, og møbler i genbrugstræ og andre genbrugsmaterialer præges af en æstetik, der handler mindre om perfektion og mere om herkomst.

Det mest almindelige eksempel på dette er den voksende popularitet af genbrugstræ. Genbrugstræ har en naturlig tekstur og er en vigtig ingrediens i det moderne rustikke look, der over de seneste par år er blevet meget populært.

Indret med originalt interiør

Ønsker du at berige hjemmet med varmt og originalt interiør, bør du kigge efter rå materialer. Sats på eksempelvis trægulve i stedet for tæpper og fliser. Brug genbrugs eller nedslidt træ, hvilket vil tilføje en varm atmosfære til hjemmet. Ikke alt træ behøver at matche i tonen og nuancerne. Skab gerne en variation mellem trægulvenes farve og loftbjælkerne eller køkkenskabene. Se om du kan tilføje ekstra elementer, så som kobber til køkkenvaske, beton eller jern til møbler.

Møbler med patina

Når du køber skænke, skabe, kommoder og møbler generelt, kig efter stykker i genbrugsmaterialer. Møbler i genbrugstræ for eksempel, fuldender den rustikke varme i boligen.

Æstetik er forårsaget af kontrast.

Omfattende forskellige naturlige teksturer i et rum bidrager til en hvis dimension i rummet. Kombinationen af genbrugstræ, kobber, sten, uld og strik med nutidigt interiør skaber et varmt miljø midt i det moderne hjem. Når du køber møbler, efterlad materialerne i deres naturlige tilstand, so råt som muligt, for at skabe autenticitet.

Hvide vægge

Hvide vægge egner sig faktisk meget godt til det varme, rustikke interiør. Tricket er at vælge den rigtige hvide farve. Variationen af ​​hvide farver er så mange som farverne på farvehjulet. Når du vælger en hvid farve på din væg i kombination til det varme rustikke interiør, vælg en farve med grå eller guld undertoner. Spørg din maler for prøver og test dem på din væg med belysningen før maling.

Fuldend dit hjem med flotte og charmerende møbler, så du føler dig allermest hjemme. Indret dit hjem med nogle de mange skønne møbler i genbrugsmaterialer, der rummer sikre favoritter til alle hjemmets rum. 

Hos os finder du et udpluk af rustikke genbrugstræs møbler, som giver dig mulighed for at indrette dit hjem, så det både er praktisk og får lige præcis det udtryk, du ønsker: