Christiania & RAW

Rustik Indretning & Interiør

Christiania & Raw møbler er karakteriseret af spændende maskuline og feminine designs med et tvist af moderne elementer. Designet præges af raffinerede og fine detaljer i komplekst samspil med træ og rustik jern.

Tidens trends og tendenser inkluderer naturlige materialer, som tilføjer kontraster i boligen. Rustikke møbler i naturmaterialer og en rustik indretning generelt bliver mere og mere populær. Vores Christiania & Raw møbelserie fornyer boligen nemt og hurtigt med charme og sjæl, som nye polerede møbler ikke kan matche. Denne serie af møbler føjer en tjekket og livlig atmosfære til hjemmet. Møbelserien fremhæver en kombination af et råt, moderne og industrielt møbeldesign med flotte og spændende elementer. Med Christiania & Raw præsenterer vi tidløse møbeldesigns fremstillet i flotte og særprægede stilarter som oser af skønne detaljer. Møblerne udstråler kvalitet og stil som varer generationer. Vælg mellem Hip, Dark og Raw og sæt dit eget præg på din bolig med en unik og personlig stil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 22

Side
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 22

Side

Rustikke Møbler med Industriel Æstetik

Med Christiania møbelserien, stræber vi efter at designe og kreere rustikke og industrielt design møbler, som vil definere fremtiden for vores brand. Rustikke møbler med industrielle elementer fremkalder fornemmelsen af en fabrik, butik eller lignende. Jern og træ er to almindelige materialer som bruges i denne møbelserie. Da disse materialer er alsidige, passer den rustikke stil godt til en bred vifte af indretningsstile, alt fra det rå til det moderne. Vores rustikke møbler og indretningsartikler kombineret med industriel æstetik minder om en svunden tid. Rustikke stykker understreger en robust konstruktion, med massivt træ og diverse jernelementer. På trods af de dristige, stærke og bløde vinkler og ru materialer, vil du opdage, at mange af brikkerne er tilpasset andre stilarter. Med en kombination af nostalgisk stil og moderne elementer, præsenterer vi en bestemt charme og stil med denne rustikke møbelkollektion.

Nyd for eksempel en drink med venner, mens du sidder omkring det flotte Christiania Hip sofabord. Sofabordets konstruktion af genbrugstræ har en forvitret og slidt patina, som giver spor af den oprindelige farve af naturtræ. Den harmoniske blanding af jern og træ ser subtilt dejligt ud i et moderne hjem. 

Den rustikke stil er et-must-have til ethvert hjem som savner spændende og hjemlige detaljer.

Robust konstruktion.
Massivt Rustikt Genbrugstræ.
Massivt Rustikt Mangotræ.
Massivt Rosentræ
Rustik Jern.
Maskuline & Feminine Designs.

Close