Stuka

Retro design møbler i massivt Rosentræ

Flotte og charmerende møbler i et moderne og minimalistisk design med et tvist af retro look.

Hvis du nyder møbler med yndefulde, elegante kurver, er vores Stuka møbelserie et glimrende valg, da den kombinerer lige linjer og bløde vinkler med et tvist af retro elegance. Med bestemte arkitektoniske dyder, kombinerer disse moderne retro møbler plane flader og smarte rum, der tilbyder masser af plads til dekorative elementer uden at optage for meget plads. 60’er & 70’er stilen har vedvarende sprængt rammer, brudt regler og skabt nye modetrends siden den gjorde sit indtog. Stuka er inspireret af denne æra og retro stilen er funktionel, funky og i den grad tidløs. Vores smarte retro møbler fremhæver et nostalgisk design med et moderne touch af det stilrene look. Møblerne fornyer boligen og skaber en flot, smart og hyggelig indretningsstil.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

Innovativ og praktisk retro design

For at skabe et flot retro look, handler det om at grave i fortidens epoker af design og stilarter og vælge det der passer en bedst. For Stuka møbelseriens vedkommende har vi valgt at blive inspireret af 60’erne og 70’erne. Stilen kombinerer vi med nutidens moderne minimalistiske design og tilføjer blandt andet et rustikt Rosentræs look til møblerne. Vores retro møbler er kendetegnet ved et smart og fuktionsdygtigt design med udtrækkelige skuffer og hylde-rammer.

Tag for eksempel et skridt tilbage i en mere elegant æra med vores smarte retro tv bord. Takket være det minimalistiske design og pladsbesparende konstruktion passer møblet godt i selv de små rum. Vores retro sofabord byder på en rummelig og praktisk overflade kombineret med smarte skuffer og hylder med rammer på begge sider af møblet. Det innovative og praktiske design er åben på begge sider af møblet for at give mulighed for hurtig og nem adgang til lagrede emner. Både skuffer og rammer kan trækkes helt ud, og du kan dermed selv ændre på møblets design; du kan eksempelvis trække en skuffe ud og dermed skabe en til hylde. Denne smarte funktion gør sig gældende for alle vores retro møbler. Vælg for eksempel vores stuka skænk eller kommode som beriger boligen med et hipt design og formidabel opbevaring. De glatte linjer og bløde hjørner ser godt ud med en bred vifte af indretningsstile. Opbevar papirer, bøger og andre små objekter på de smart integrerede hylder.

Vores retro møbler fra Stuka serien er et-must-have til enhver smart indretning.

  • Robust konstruktion.
  • Massivt Rosentræ.
  • Retro look.
  • Smart design med udtrækkelige skuffer & rammer.
  • Pladsbesparende konstruktion.