HayFay Classic

Loft Design Møbler

Urban Chic Design

HayFay er en sammensmeltning af to verdener: den Industrielle & den Moderne

Vi kombinerer et flot urbant design med varmen & intimiteten af naturtræ, hvilket gør stilen til det perfekte valg til ethvert moderne hjem. HayFay møbelserien byder på en industriel, tjekket og autentisk stil. Kollektionen har den velkendte Loft Design signatur og et forfriskende og spændende industrilet look. Sammen med de andre møbelserier er HayFay med til at understrege den på en gang trendy, men også kvalitetsorienterede stil, som kendetegner OBUZI. Det brede udvalg af moderne stuemøbler, spisestuemøbler og entrémøbler fra HayFay møbelserien er fantastisk at kombinere med det nordiske interiør; en moderne industriel boligstil som bidrager med et frisk pust til hjemmet.

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 36

Side
  1. BESTSELLER
  2. -15%
  3. -16%BESTSELLER
  4. -21%
  5. -26%BESTSELLER
  6. BESTSELLER
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 36

Side

Vores HayFay kollektion er i en konstant udvikling, og er primært guidet af 2 stile: HayFay + HayFay Rex Urban Design. HayFay er vores premium kvalitetsmøbler som udstråler et unikt moderne design med et twist af det industrielle look. Møblerne fremstilles i massive og bæredygtige kvalitetsmaterialer i et tidløst loft design. HayFay Møbler ér en fremtrædende unik stil, som er funktionel, moderne & bæredygtig.

Hos OBUZI stræber vi efter at designe og kreere moderne og unikke kvalitetsmøbler hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed.

HayFay er industriel, på en elegant måde!