Smukke Vinreoler, Vintønder og Barborde


At leve er at gøre det man elsker. Det handler om minder, oplevelser og nydelser, og nogle af de bedste fornøjelser i livet findes i små ting og øjeblikke hvor vi kan slappe af og bare nyde. For mange er de øjeblikke associeret med god vin, da den ofte symboliserer tider hvor man ”hygger”

 

Vintønde vinreol og barbord

 

At drikke vin, hvad enten det er med god mad eller i et selskab er blevet en af dejligste fornøjelser hos folk. Gennem tider har man udviklet smag for vin og interesse for dens oprindelse og kvalitet. For vin er ikke bare en klassisk drink, men også fuld af historie, værdsat for dens holdbarhed. Det er er ikke nogen hemmelighed, at man i dag betragter megen vin som kunst hvis værdi stiger i høj grad. Men uanset om den er til samling eller ej, så er det meningen at vi skal nyde den og derfor bevare den et godt sted.

Elsker du vin? Så vil du også elske vinreoler og vintønder fra OBUZI

Hvis man elsker god vin og går op i dens kvalitet er det vigtigt at man har et godt og passende opbevarings plads til den. Derfor har man brug for en vinreol hvor man kan opbevare flaskerne i længere tid.

Skab den rigtige atmosfære med vinmøbler

Der er noget med vin og vinmøbler der reflekterer historien, vækker minderne frem og samtidig emmer af stil og elegance.
Vinreoler og vintønder har været brugt i århundreder. I dag er det blevet stigende populært at have dem i private hjem også, da de fungerer ikke bare som en fornem opbevaringsløsning men også som smuk dekoration. Vintønder er ikke bare møbler, de bærer tradition, klase og stil som med tiden er blevet meget eftertragtet - ikke kun hos vin entusiaster der samler på vin men også andre der elsker at drikke vin eller invitere gæster hjem. At have en smuk vinreol hjemme reflekterer livsstil.

For det andet, hjælper vinreoler og vintønder med at organisere din vin og placere flaskerne et sikkert sted for at bevare dens kvalitet. Samtidigt holder de dit hjem ryddeligt og pænt. I stedet for at stille vinflaskerne i køkkenet eller et sted hvor de tager plads, stil dem hvor de hører til, og pryd dit hjem med både charme og elegance.

Find det rigtige vinmøbel

For at vælge den rigtige vinreol, er det relevant at tænke på størrelsen, og hvor mange flasker du skal bruge. Tænk også på fremtiden, og dine planer med vin.
Anden ting du kan overveje er farven der passer til din indretning. Uanset hvad, er vinreol en god investering som efterlader et professionel udtryk - så vælg et vinmøbel du kan nyde.

OBUZI tilbyder vinmøbler & vintønder efter mål til Caféer, Barer og andre Professionelle

Hos Obuzi har vi et udvalg af spændende vinreoler der kommer i flere varianter og farver. Vores vinreoler er fremstillet i massivt træ og fås i form af vintønder der kan bruges til både vin og andet spiritus, samt anvendes som barskab, barbord m.m.

Vintønder er spændende og elegante møbler at have og underholde dine gæster med. Hos OBUZI har du muligheden for at vælge den vinreol eller vintønde du har brug for, og den der passer til din indretning bedst.

Vintønder fra Obuzi

Vores ambition er at producere varer, der er unikke og som adskiller sig fra andre, og som samtidig skal være bæredygtige og praktiske. Det handler om skabe noget, der bringer æstetik til dit hjem, men som også er funktionelt. Derfor sørger vi for, at møblerne er fleksible og kan kombineres fint med diverse indretningsstile.
Vores vinmøbler er håndlavet i træ i et design der forener det moderne med originalitet og som afspejler både kvalitet og livsstil. Med vores vinreoler og vintønder tilføjer du organisk og autentisk æstetik til dit hjem.

Berig dit hjem med historie og flotte vinreoler og vintønder fra Obuzi.

De møbler vi vælger afspejler vores smag men også vores stil og viden. Vinreoler er fuld af historie og indhold. En vintønde tilføjer charme og klasse til ethvert hjem.

Rosey Vintønde / Barbord

Barbord

 

Rosey er fremstillet i massivt rosentræ med rustikke jernskinner og jernkopper og indeholder 11 flaskehylder for vin, 4 flaskehylder til flasker af mindre format, 2 glas rækker til vinglas, og i alt giver Rosey plads til 32 flasker. Rosey vintønden er et perfekt vinmøbel der kan bruges som vinreol men også som et barskab eller barbord.

Rosey er et modigt og særpræget møbel, der fremstilles i et flot tøndedesign. Inspireret af en vintønde, giver barskabet en beroligende følelse af privatlivets fred og luksus på en gang. Vintønden fremhæver en maskulin stil med et unikt og romantisk præg. Indret en stilfuld stue, hjemmebar eller kælder med Rosey og dekorér den med bar-genstande, herunder vin, spiritus, mixere og andet bargrej.

Dette vinmøbel fås i to størrelser:

  • Rosey: 65 x 65 x 90 cm
  • Rosey-Say: 55 x 55 x 80 cm

Klik her for mere info om Rosey: Rosey Vinmøbel

 

Den samme vinreol fårs også i rustikt Mangotræ.

Magnolia Vintønde / Barbord

Vinreol Vintønde

 

Magnolia er Roseys mere rustikke modstykke. Magnolia vintønden indkapsler de samme ideer, men med et mere natur-inspireret look. Magnolia er en god måde at tilføje et strejf af varme og rustikke elementer til et rum. Barskabet fremstilles i rustikt mangotræ – genbrugte jernskinner og jernkopper.
Rosey og Magnolia indeholder separate rum til vin- og spiritus flasker, vinglas og en rummelig bordoverflade så du altid er klar til at skænke en drink.

Dette vinmøbel fås i to størrelser:

  • Magnolia: 65 x 65 x 90 cm
  • Magnolia-Say: 55 x 55 x 80 cm

Klik her for mere info om Magnolia: Magnolia Vintønde

 

Rosey-O & Magnolia-O Vintønder

Rosey og Magnolia-O familien er deciderede vinreoler med i alt 30 vinhylder med en rummelig bordplade til yderligere flasker, vinglas m.m. Disse reoler er en elegant og ideel tilføjelse til dit hjem, din vinkælder eller lounge med rigelig plads til dine vinflasker og andet grej.

Vinreoler

Klik her for mere info om Rosey-O: Rosey-O Vinreol
Klik her for mere info om Magnolia-O: Magnolia-O Vinreol

 

Trendy

Dostana er vores nye særprægede designermøbel som er nemt at integrere takket være sit lette design. Minibaren passer fornemt ind i moderne såvel som mere traditionelle indretningsløsninger. Placer møblet i stuen, vinkælderen eller hjemmebaren og berig rummet med kant og karakter.

Vinreol i træ

 

Klik her for at se hele kollektionen af vores vinmøbler: Vinreoler fra OBUZI