Vinreoler med stil

Uanset om du er en stor vinsamler eller bare gerne vil underholde venner og bekendte over en flaske eller to, kan en samling af vinflasker og spiritus tage op en masse plads. Hvis du ikke er en vinsamler, men gerne vil have et par flasker på hånden for underholdning, behøver du ikke en stor vinreol. For en halv snes flasker er det værd at overveje at en vinreol som passer godt ind i boligindretningen

Dostana vinreol / minibar

vinreol minibar

Vis din vin og spiritussamling med denne smukke reol i Rosentræ. Dostana fremstilles i et flot kurvet design i masivt Rosentræ med plads til 14 flasker af vin eller andet spiritus. Møblet indeholder ligeledes en udtrækkelig hylde på toppen. Hylden fungerer som et barbord med plads til yderligere flasker, glas o.lign. Denne vinreol/minibar fokuserer på komfort, funktionalitet og et særpræget design.

Mort vinreol

vinreol


Mort reolen fremstilles i et stilrent og elegant design af massivt Rosentræ. Denne pladsbesparende vinreol kan klappes sammen efter brug. Mort er ideel til fremvisning af din vinkollektion. Den er robust, holdbar og yderst praktisk.

Mort og Dostana vinreolen tilbyder geometriske former og slanke kurver. Klik her for at se udvalget af vinreoler og barskabe fra OBUZI.