Hos OBUZI udnytter vi genbrugsmaterialer til at skabe smukke stykker af brugerdefinerede møbler. iFred tv bord i genbrugs teaktræ og genbrugs jern er et fornemt eksempel på et bæredygtigt møbel i et lækkert design.

 

Tv Bord i Genbrugsmaterialer

 

Uanset om træet og de andre genbrugsmaterialer som vi bruger i det nye tv bord kommer fra en gammel stald, et gammelt møbel, eller et andet sted fra, kan genbrugstræ tilføje charme og karakter til din bolig.


Ikke ét iFred Tv Bord er ens

Brugen genbrugsmaterialer i dette tv bord giver os også en mulighed for at bruge elementer, der ikke længere er let tilgængelige. Ved fremstilling af tv bordet bevarer vi de ’’fejl’’ vi kan lide, og reparerer dem, v ikke kan lide. Særlige karakterer, ruhed og andre små uregelmæssigheder bevares såfremt dette ses som værende attraktivt. Kombinationen af håndværk og genbrugstræ gør, at ikke ét iFred tv bord er 100% ens. Tv bordet har en alder og karakter, som ikke kan efterlignes.

Design & Funktionalitet


iFred fremstilles i et funktionelt design af genbrugs teaktræ og genbrugs jernframes. Tv bordet er 150 cm bredt, har 3 rummelige skuffer og kommer i 3 forskellige modeller. Man kan selv vælge hvilken model/stil som passer en bedst eller vælge tv bordet inkl. alt tilbehør. Fordelen ved at vælge alt tilbehør gør, at man kan skifte stil nemt og hurtigt efter behag. Ved at kombinere tv bordet med genbrugs håndtag, tilføjer man indretningen en markant rustik karakter, mens kombinationen med metal covers giver tv bordet et ekstraordinært industrielt look.

1) Nedenfor på bileddet ses tv bordet i standard modellen, som kendetegnes af en moderne rustik look.

 

Tv Bord i genbrugstræ


2) Nedenfor på billedet se tv bordet med eksterne håndtag i genbrugsjern, som tilføjer møblet et markant stærkere element af rustik karakter. De eksterne håndtag kan nemt og hurtigt tages af hvis man gerne vil skifte stil. Beslag og skruer er indrettet fra den indre del af skuffen.

 

Tv Bord i teaktræ

 

3) Nedenfor på billedet se tv bordet med metal plader som giver møblet et maskulint og industrielt look. Metalpladerne kan nemt og hurtigt tages af, hvis man gerne vil skifte stil.

 

Industrielt Tv Bord


I modsætning til andre materialer, hvis appel ligger i deres udseende, har iFred tv bord en hel særlig form for skønhed og historie. Tv bordet tilføjer en naturlige tekstur til boligen som er en vigtig ingrediens i den moderne rustikke boligindretning, som er blevet meget populær de seneste par år.

Med iFred kan du nemt indrette dit hjem og lade en naturlig atmosfære komme til udtryk.

Tryk her for mere info om Tv Bordet

- Tryk her for mere info om træmøbler