Sommer, Sol og Farver...

Bring natur i boligen og forny dit hjem med skønne møbler fra Obuzi

Sommeren banker på vores dør, og det er tid ti fornyelser - ikke bare i vores garderobeskab men også i boligindretningen. Der er fokus på noget let, naturligt men også farver der skaber den sommerlige og hjemlige stemning.
For at få den ønskede stemning er det i den grad blevet moderne at mikse det gamle med det nye, forene fortid med fremtid og tilføje et design, der kan kombineres på tværs af indretningsstile og bringe personligheden frem.
Hos Obuzi velkommer vi sommeren med vores sommer-picks som vi har valgt at præsentere her. Vi har valgt diverse møbler fra forskellige kollektioner som kan bruges og anvendes til forskellige brug.

Uanset hvilken stil du foretrækker har du med vores udvalg mulighed for at skabe en hjemlig og sommerlig atmosfære. Alle møbler er håndlavet, bæredygtige og emmer af sjæl og personligheden.

Obuzi sommer-picks

Sommerlig og Forførende

Hvem har ikke lyst til at vågne op til noget skønt og herligt…

Soveværelset er det mest personlige og private rum i boligen og derfor skal indretningen være både frisk, behagligelig og hyggelig. Sophie Light sengebordet er lige det, der matcher de krav. Med de flotte lyse farver giver bordet et friskt sommer look og tilføjer charme og hygge til værelset. Stil det ved siden af sengen eller et andet sted hvor du kan nyde det.

Sengeborde

Link til sengebordet: Sophie Sengebord

 

Naturtræs småborde

Brug det som et sengebord, sidebord til stuen eller hjørnebord i entréen. Med sine naturlige former, smukke mønstre og unikke detaljer tilfører dette bord en rolig og indbydende atmosfære til alle rummene i boligen.

Hjørneborde

Link til hjørnebordet: BlackSea Rod-Bord

 

Forny dit hjem med noget smukt og funktionelt

Hjemmet skal nydes, og der er intet bedre end at være omgivet med smukke ting, og samtidig bruge dem som god opbevarings-løsning. Caribi kommoden er ikke bare et flot møbel, men er utrolig funktionel og super praktisk. Kommoden tilbyder masser af plads til diverse små ting og sager.
Kommoden indeholder 16 skuffer som giver dig rig mulighed til at organisere og få styr på selv de mindste ting, hvilket gør en stor forskel, når hjemmet skal se rent og friskt ud.

skuffedarium

Link til kommoden: Caribi Skuffedarium

 

Simpel elegance

Det heles skal føles let. Dette flotte sofabord fra Christiania kollektionen præsenter lige det. Sofabordet er udformet i genbrugstræ i et minimalistisk og praktisk design med en nedre hylde til yderligere opbevaring. Bordet kombinerer den klassiske og moderne stil og dermed giver flot kontrast og balance i dit hjem.

rustikt sofabord

Link til sofabordet: Christiania Hip Sofabord

 

Let og Fleksibel for entreén og dagligstuen

Når det første udtryk tæller…

Det kan godt være vi ikke tilbringer så meget tid i gangen, men det er det sted vi ser først og byder vores gæster velkommen. Derfor har vi valgt denne flotte bænk for vores Sommer Pick til din entré som vil efterlade et godt først indtryk. Bænken afspejler både den rå og feminine stil som passer til hver sæson. Møblet kan også bruges som TV bord, og fås i flere farver og træsorter.

bænk

Link til bænken: Christiania Hip Bænk

 

Indretning med stole

Stole er blevet en vigtigt del af indretning da de også bruges mere og mere som et dekorativt møbel. Stole giver stil til stuen, hygge til værelset men kan også bruges som flotte kreationer i haven. Hvad enten du er til den varme og hjemlige indretning eller den moderne stil , så er der mange muligheder til at kombinere stole på, der kan skabe en dejlig stemning med et eklektisk look.

Herunder har vi sammensat tre stole fra forskellige kollektioner. Få inspiration og find den løsning der passer bedst til din indretning.

Den rustikke barstol

Denne flotte gyldne Heofon barstol med træsæde og justerbar højde er et perfekt tillæg til alle der vil forny deres hjem med et nyt og tidløst design. Heofon stolen blandes godt med andre elementer og vil altid være et smukt møbel i dit hjem. Stolen emmer af elegance og stil og kan stilles i hjemmebaren, køkkenet m.m.

barstol

Link til barstolen: Heofon Barstol

 

Forny dit hjem med indhold

Denne charmør er fra Sophie kollektionen og er udformet i genbrugstræ med multifarvet patina. Stolen udstråler sommer og hygge og afspejler passion for kunst. De rige farver vækker minder og bringer sommer følelse ind i boligen. Stolen kan placeres både indenfor og udenfor, når det gode vejr skal nydes. Sophie fås i hæjde 40 cm og 70 cm.

taburet

Link til stolen: Sophie Taburet

 

Let og Skønt

Vores endelige sommer pick er hip stolen fra Christiania kollektionen.
Stolen er fleksibel og kan bruges både med andre møbler fra serien men kan ligeledes stå for sig selv. Den kan anvendes som et flot møbel i stuen eller soveværelset. Med sin enkle men farverige stil giver stolen en afslappet og sommerlig stemning.

rustik stol

 Link til stolen: Christiania Hip Stol