Moderne Rustik Indretning 

Generelt set, er den rustikke indretning en blanding af mange stilarter, som grundlæggende kendetegnes af en afslappet skønhed og en påskønnelse for udsmykning, der afspejler en følelse af charme, historie og varme.

Vi har længe været vant til tanken om at bruge rustikke materialer til f.eks. trægulve for at tilføje karakter til et rum, men rustik indretning kan også omdanne udseendet og fornemmelsen i ​​et rum, når man indretter med rustikke reoler, sofaborde, skænke og andre møbler. Træøbler og rustik indretning generelt, tilføjer et naturligt og autentisk udseende - ikke slankt og designet.

Rustikke Møbler

Det grundlæggende for den rustikke indretning er dens varme og følelse af ​​historie og enkelhed som den fremkalder. Innteriør og rustikke møbler har en ruhugget og forældet charme; en charme som appellerer til os i denne tid med smarte teknologi dimser og hurtig-fremstillede materialer  ved hjælp af nye og billigere teknologier. Dermed menes der ikke at rustikt interiør mangler innovation. Nutidens innovative kreativitet med DIY projekter og møbler fremstillet med rå elementer er på lige fod med andre udviklings tendenser.

Rustik indretning er rå, upoleret eller poleret i en groft finish. Indretningen er landlig og naturlig. De naturlige farver fra især træ, ligesom i det naturlige bondehus, har vundet indpas hos byboerne. Vi har opdaget den særlige idylliske stemning, der kommer helt naturligt.

Tidens trends og tendenser inkluderer naturlige materialer, som tilføjer kontraster i hjemmet. Et udvalg af lækre og naturlige materialer gør boligindretningen mere indbydende og ikke mindst mere spændende at se på.

Link: Dozi Sofabord / Rodbord i Rosentræsrod

Rustik Indretning

 

Hyggelige farver, mønstre og materialer

Rustik indretning og farver går ofte hånd i hånd. Rustikke farver kendetegnes af behagelige, varme, beroligende og naturlige toner.

Bronze, kobber, tin og jern passer perfekt f.eks. til sengestel, reoler, borde, belysning og andet inventar. Undgå den skinnende finish og smarte metaller såsom krom og rustfrit stål, som kan føle sig alt for moderne.

Skab ro og skønhed med flotte og nedslidte farver og mønstre. Vær modig og mal dine vægge i en flot nedslidt farve eller riv tapetet og pudset helt af, og indret med rå vægge. Rustikke og rå vægge er noget, man ser en del til for tiden.

Link: Tv Bord i Genbrugstræ

Rustikke Møbler

Christiania-F tv bordet fremstilles i genbrugs Teaktræ og genbrugs jern. Tv Bordet er yderst praktisk med en åben hylde og 3 rummelige skuffer.

Indret dit hjem med genbrugstræ og andre rustikke elementer, og skab en tryg og idyllisk atmosfære.

Link: Christiania Hip Sofabord

Sofabord i genbrugstræ


Christiania Hip sofabord fremstilles i genbrugstræ og genbrugs stel. Dette multifarvede sofabord passer perfekt ind i den rustikke indretning.

 

Link: Spisebord i Akacietræsplanker

BlackSea spisebordet er skabt af rustikke Akacietræsplaner med flotte åretegninger og knaster som er en del af træets natur.

Rustikt Plankebord

Kombinér 21 århundredes moderne elementer med råt interiør

Blødgør et moderne hjem og dets skarpe vinkler med rustikke elementer.

Du kan nemt tilføje et naturligt præg på din moderne bolig. Et spisebord i rustikt træ med ultra moderne stole, et genbrugstræs sofabord med en moderne lædersofa m.m. er alle gode kombinationer

Moderne design og rå elementer kan synes at være modpoler indretningsmæssigt, men hvis de parres korrekt, er de er fuldstændig komplementære og trendy. Nedslidte detaljer parres perfekt med ultra-moderne arkitektur for at skabe den perfekte balance mellem det moderne og det rustikke; en blanding af moderne design med varme toner.

Stol på den rustikke indretningsstil og begynd med at indrette med et møbel af gangen. Det kan f.eks. være et spisebord i råt træ eller et sofabord, konsolbord eller bænk i genbrugstræ .

Når du har valgt de helt rigtige elementer, er det tid til at supplere looket med et moderne touch. Hvis du har valgt et rustikt spisebord, så vælg stole med slanke linjer og retro kurver. Hold farverne jordiske og rene med nuancer af brunt, gråt hvidt. Dernæst udstyr de andre rustikke elementer i dit hjem med moderne elementer som en sofa, en moderne skammel, eller strømlinede vedhængs lys.

En flot skænk i genbrugstræ, kombineret med et moderne spisebord er ligeledes en fornem løsning.

Link:  Caribi Skænk i Genbrugstræ

Caribi skænken fremstilles i genbrugstræ med 16 skuffer. Skænken udtrykker en rustik flair og er håndbygget til den stilbevidste kunde.

Rustikke Møbler

 

Link: Magnolia og Rosey Tøndebarskabe til stuen

 Rustikke Barmøbler

 

Rustik indretning oser af historie og charme og er med til at bidrage med en helt speciel ro og skønhed til boligindretningen.