Rustikke Planke Tv Borde

Vores håndlavede rustikke tv borde er unikt designede, og tilbyder praktiske løsninger til ethvert rum i hjemmet. Hver brik er håndlavet af massive planker. Plankerne skæres til, farves, og voksbehandles. Træet afslører utrolige detaljer og karakter, hvilket resulterer i den naturlige autentiske stil.

Zaydi Tv Bord i Rustikke Akacietræs Planker

Planke Tv Bord


Zaydi Tv Bord i rustikke akacietræs planker. Fås i længde 110 cm med 2 skuffer, 155 cm med 3 skuffer og 175 cm med 3 skuffer.

Zaydi er et særpræget kvalitets tv møbel i Nature Design og er særdeles velegnet til at skabe en naturlig kontrast til det elektroniske udstyr i hjemmet. Tv bordet fremstilles i rustikke akacietræs planker med en tykkelse på 5 cm. Tv bordet har henholdsvis to og tre skuffer, en åben hylde og ledningsudtræk bag hver skuffe. 
Dette rustikke planke tv bord fås med vores nye smarte skuffesystem. Du kan selv vælge stil ved at skifte mellem skuffer med metalplader, skuffer med hængsler elle rene træskuffer. Tv bordet passer således ind i både det højmoderne hjem og det mere klassiske hjem, hvilket blot understreger alsidigheden i dette bord, som vil kunne holde i rigtig mange år og stilskift.

Tv Bord i Planker

Tv bordet fremstilles i massive naturlige planker med flotte åretegninger og knaster som er en del af træets natur.


Christiania Tv Bord i Rustikke Mangotræs Planker

Industrielt Tv Bord i Planker

Christiania er et flot og rustikt naturtræs tv bord som kombinerer en rå stil med industrielle elementer og et naturligt look. Christiania beriger rummet med friskhed og en særpræget idyllisk charme. Tv bordet fremstilles i patinerede mangotræs planker, dobbelte jernrør og 3 skuffer med nitter. Stilen er uden tvivl maskulin og robust, men samtidig tilpas elegant og harmonisk så tv bordet passer fornemt til det nutidige interiør! Christiania et flot og særpræget møbel med øje for unikke detaljer.