Vælg et flot opbevaringsmøbel til spisestuen

Nå du er ved at indrette din spisestue, vil du højst sandsynligt afgøre, at du har brug for et opbevaringsmøbel som en skænk eller en kommode til at fuldføre det overordnede udseende og funktionalitet i rummet. Hvor kommoder mest bruges i soveværelser, så er en skænk et møbel, som kan bruges i stort set alle rum i huset – både i spisestuen, stuen, i børneværelset eller entréen.

 

Opbevaringsmøbel til spisestuen

HeaviaX skænk fra NewYork serien

Du tror måske, at en skænk er noget der hører ti i en mindre moderne spisestue, men det behøver ikke at være tilfældet. Alle spisestuer kan drage fordel af opbevaringsmøbler der fungerer godt med den overordnede funktionalitet i rummet. Skænke er også en perfekt måde at opbevare dit porcelæn og bestik på, samt andre vigtige emner, såsom duge, servietter og glas.
Når du har nu besluttet dig for, at du har brug for en skænk, er det dog ikke ensbetydende med, at du skal vælge et traditionelt opbevaringsmøbel. I dag findes der et udvalg af skænke, der passer til enhver spisestue, samt enhver størrelse. Du bør overveje om skænken skal være det dominerende element i din spisestue, eller om du vil lade den rolle gå til dit spisebord og stolene. Når det er sagt, behøver skænken ikke være et kedeligt møbel. Det bedste er at kigge efter en praktisk og funktionel skænk, i et præsentabelt design som kan tilføje spisestuen den ekstra gnist af trygge og hjemlige rammer. Kort sagt, vælg et opbevaringsmøbel som ikke behøver at kæmpe for opmærksomhed.

Før du vælger din skænk eller et andet opbevaringsmøbel til spisestuen, skal du sørge for du kender de faktiske dimensioner som der er brug for. Husk at ethvert møbel skal have rigeligt med luft omkring sig. Du kan måle op på gulvet med hjælp af tape eksempelvis. Tag hensyn til placeringen af spisebordet og stolene, især når stolene er trukket ud. 

Uanset hvilken stil du vælger - om du vælger en moderne skænk eller en skænk i genbrugstræ, bør du vide, at det hurtigt vil blive et centralt og nyttigt opbevaringsmøbel i din spisestue.
OBUZI skænke er tilgængelige i diverse premium stilarter; her kan du finde moderne skænke i massive træsorter såsom HayFay skænken, traditionelle og retro skænke så som STUKA skænken, rustikke og landlige skænke så som vores Zenia eller Caribi skænk.
De fleste af vores opbevaringsmøbler til spisestuen, eksempelvis fra vores Village serie, er fremstillet af genbrugstræ. Samtlige andre opbevaringsmøbler indeholder en del genbrugsmaterialer, så som metal, jern m.m. Vores moderne NewYork skænke er kendte for deres dekorative jernframes, smarte skuffesystemer og andre elegante funktioner mens skænkene fra Village serien fremhæver det charmerende patina look.

Et par eksempler:

Designerskænk

HayFay skænk. Findes i bredde 105 cm, 150 cm og 170 cm.

HayFay skænken giver en smart og stilfuld indretning til ethvert rum. Udformet i massivt rosentræ og genbrugs jernframes, giver denne skænk rigeligt med opbevaringsplads via rummelige skuffer og de åbne hylder. HayFay skænken findes i bredde 105 cm med 2 skuffer, 150 cm med 3 skuffer og 170 cm med 3 skuffer, og passer perfekt til dig som ønsker at fremvise diverse dekoratør.

 

Skænk i genbrugstræ

Caribi Skænk

Elegant og raffineret opbevaringsmøbel i genbrugstræ.
Denne vintage inspirerede skænk er den perfekte kombination af konsonans og kreativitet. Dette luksuriøse spisestuemøbel er håndlavet i genbrugstræ med flot multifarvet patina, og har hele 16 skuffer til opbevaring. Klassiske linjer og masser af opbevaringsplads gør denne skænk til en smuk tilføjelse til din spisestue eller køkken.
Caribi skænken og dens fremstillingsproces udstråler en uovertruffen autenticitet og ånd.

Rustik Skænk

Zenia Skænk i rustikt akacietræ

Fremstillet af rustikt Akacietræ med kontrasterende mat sorte jernframes, skab, skuffer og åbne hylder med masser af opbevaringsplads, gør denne skænk til et smart valg til enhver form for rustik indretning.

Når du planlægger indretningen af spisestuen, betyder det ikke at spisestuen ikke har brug for en skænk hvis du har en åben grundplan. Faktisk kan en skænk fungere som den perfekte rumdeler i rummet.