OBUZI har tilføjet nye stykker til deres samling af café og barmøbler. Med Rosey og Magnolia barskabe sigter teamet bag OBUZI at skabe varer og møbler, der inspirerer og gør livet smukkere.

Tøndebarskab

Rosey Barskab

Rosey barskab er et modigt og særpræget møbel, der fremstilles i et flot tønde design. Inspireret af en vintønde, giver barskabet en beroligende følelse af privatlivets fred og luksus på en gang. Barskabet fremhæver en maskulin stil med et unikt og romantisk præg. Indret en stilfuld stue, hjemmerbar eller kælder med Rosey og dekorer det med bar-genastande, herunder vin, spiritus, mixere og andet bargrej. Rosey barskabet fremstilles i massivt Rosentræ med rustikke jernskinner og jernkopper. 

 

Rustikt Barskab

 

Magnolia Barskab

 

Magnolia er Roseys mere rustikke modstykke. Magnolia barskabet indkapsler de samme ideer, men med et mere natur-inspireret look. Magnolia er en god måde at tilføje et strejf af varme og rustikke elementer til et rum. Barskabet fremstilles i rustikt mangotræ – genbrugs jernskinner og jernkopper.

Rosey og Magnolia indeholder separate rum til vin- og spiritus flasker, vinglas og en rummelige bordoverflade så du altid er klar til at skænke en drink.