Indret med et moderne tv bord

Føler du nogensinde en trang til at friske dit hjem op eller sætte dit personlige præg i indretningen, men er ikke helt sikker på, hvor du skal starte? Der er mange områder, der kunne tjene som udgangspunkt, men vi foreslå at man starter i stuen da det er her at vi bruger det meste af vores tid - ser tv, læser, eller bare hænger ud. Vores liv er mere i fokus, når indretningen er komfortabel og smart. Det behøver ikke at koste dig en formue at sætte dit personlige præg. For har du en god neutral base i din bolig, kan du med ganske få tiltag let ændre hjemmets udtryk, når trangen til fornyelse opstår.
Sørg for eksempel for, at der er en klar linjer i de møbler, du vælger, så de i sig selv skaber harmoni. Hold samtidig dine vægge i lyse eller sarte nuancer, der ikke stikker for meget ud. Med det basale på plads, kan du derefter nemt personliggøre og ændre rummets udtryk.

Her har vi valgt at kigge på et par moderne tv borde med deres særprægede æstetik, der hver især er indbydende, moderne og chic.

For nogle kan et tv bord være ubetydeligt, men et flot og praktisk tv bord kan nemt bringe hele rummet sammen og skabe en harmoni som ethvert hjem har brug for. Der er mange stilarter af tv borde på markedet at vælge imellem. Flotte tv borde og tv bænke kan realisere din ideelle stue. Et flot og særpræget tv bord er en af omdrejningspunkterne i stuen. Det kan både stå alene med faldskærmen hængende på væggen, eller i en tættere kombination med tv’et og andre digitale gadgets. Med et flot tv bord kan du nemt skabe et kompakt, funktionelt og stilrent tv arrangement.

Husk at indretning er svaret på at skabe personlighed i stuen. Indretning afspejler ikke kun dit interiør, men også dig som person.

Heavia & HayFay Tv Borde i massive rosentræs planker

Moderne Tv Bord   

 


Med et Heavia eller HayFay tv bord kan du nemt og sikkert tilføje stuen en rolig og beroligende atmosfære med kant og karakter. I modsætning til andre materialer på markedet, tilføjer det naturlige træ og dets struktur varme og trygge rammer til hjemmet. Mat sorte jernframes spiller godt med de middel-mørke (mat brune) planker, og giver en følelse af ro og harmoni. Designet er chic og passer til diverse indretningsstile.
For en mere edgy og maskulin stil, kan disse tv borde fås med særskilte hængsler og metalcovers til skuffer. Det er en stil som i den grad beriger rummet med kant og karakter.

 

Massia og MayFay tv bord i Mangotræ


Ønsker du en hip men i særdeleshed hyggelig, naturlig og varm atmosfære i stuen, så tag et kig på disse tv borde med lyse nuancer af gul, pink og orange. Massia og MayFay’s naturlige korn skaber en god og varm stemning. I modsætning til Heavia og HayFay, fremstilles disse tv borde i finger-joint design (massive korte stave), hvilket resulterer i et mere rustikt look. Mangotræets naturlige lyse nuancer og de kontrastgivende matsorte jernframes øger spillet i møblet. Teksturen er iøjnefaldende men tilpas elegant.

Alle de nævnte tv borde fås i 3 mål:

1) 110 x 40 x 50 cm med 2 skuffer
2) 155 x 40 x 50 cm med 3 skuffer
3) 175 x 40 x 50 cm med 3 skuffer