MODERNE RETRO MØBLER

Retro tendenser er tilbage og de bliver mere og mere populære. Hos Obuzi har vi udviklet en ny møbelserie Stuka som er inspireret af retro eraen men i et moderne design der på en gang er hjemlig og forførende elegant. Vi sætter stor vægt på at udvikle produkter der varer mere end en sæson, og den nye Stuka kollektion er ikke bare bæredygtig men afspejler også passion for kunst.  

 

Retro Comeback  2017 

Det er blevet tid til at reflektere  og skabe noget der bærer minder  om noget trygt og godt.  

Interiør  og modehuse  kigger tilbage for at få inspiration til nyt design. Hemmeligheden mod at skabe noget nyt og andeledes ligger nu i fortiden. Det er blevet populært hos både folk og designere at vælge noget  med historisk dna eller genkendelighed, og tendensen er at finde noget med historiske referencer til 1950’erne, 19060’erne og 1970’erne.

Kunsten i dag er at skabe et hjem der føles meningsfuldt med indhold, viden og historie.  Det er især eftertragtet og vigtigt i en verden som i dag, der er under konstante forandringer, hvor det meste foregår digitalt, og der er et behov for noget som føles rart og vil sætte tempoet ned. Designerne stræber efter at komme med noget det giver den varme stemning, som inspirer ro, og derfor udvikler objekter der bærer historie og minder som er blevet noget man værdsætter mere og mere.

 

Obuzi Retro Møbler - Stuka

Stuka møbler bringer genkendelighed der passer godt til dem der værdsætter kunsthåndværk

Møbelserien kommer med smukke og enestående varer til stuen, soveværelset og entréen. Hvert enkelt møbel er designet specielt, bestående af en kombination af et retro og moderne look der passer til forskellige stilindretninger.  Stuka møbler udstråler charme og elegance der giver  boligen varme  og stil.  Samtidig, er møblerne funktionelle og produceret i høj kvalitet af massivt træ der gør dem særdeles bæredygtige.  Målet har været at mikse gode naturelle materialer med godt håndværk og skabe møbler der er fleksible og som kan kombineres på fineste vis.

Stuka retro møbler er perfekte for dem der vil forkæle deres hjem  med noget unikt men lækkert.

Giv dit hjem et personlig udtryk

Hvad enten du er til den nutidige stil eller retro, så er Stuka møbler det perfekte valg til at indrette dit hjem med noget der er både flot, stilfuldt og personligt. Møblerne er fleksible og har et design der komplementerer de andre stilelementer og kan indrettes efter egen smag og behag. De unikke møbler fra Obuzi bærer historie og stil, der giver et udtryk af ” one of a kind” attitude.

Hjemmet er en personlig oase der skal føles behageligt og dejligt, og møbler er de centrale elementer der gør dette muligt. Hos Obuzi arbejder vi med altid med, at komme med noget nyt og unikt men også lækkeret der vil gøre dit hjem specielt, og skabe en stilfuld, hyggelig og hjemlig stemning. Hos os finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer møbler der gør det let for dig at se forskellige løsninger til din indretning. Vi sætter høj pris på både kvaliteten og design og sørger for, at vores møbler matcher kundernes ønsker men også reflekterer livsstil  og inspirere folk  til at dekorere og skabe et hjem der afspejler  deres personlige behov og egen stil. Med de mange udvalg har du mulighed til at forny og forkæle dit hjem med charme og  forførende elegance.  

 

Yndefuldt  og Fleksibelt

Ønsker du et flot møbel som du kan bruge til forskellige ting og indrette på mange måder, så er et Stuka konsolbord det perfekte valg.

 

Retro Konsolbord

 

Bordet er skabt af massivt rosentræ med en flotte naturlige nuancer der blender godt med andre stilelementer. Det fleksible møbel kommer med tre udtrækkelige skuffer der kan anvendes til forskellige brug og dekoreres efter egen smag. De fine detaljer med et moderne retro touch emmer af elegance men imødekommer også den hjemlige feel. Samtidig kan konsolbordet tilpasses mage indretningsmuligheder; placér det i entreen, dagligstuen, spisestuen eller soveæreslet.

Stuka konsolbordet er både flot, funktionelt og værd at have.

 

Link til produktet: Retro Konsolbord

L: 80 cm x D: 30cm x H: 80 cm

 

Den moderne hygge – when less is more

Dette dejlige bord er den mindste udgave af vores retro Stuka serie og er et godt eksempel på hvordan småmøbler bidrager med varme, kærlighed og hygge. Bordet indeholder to små skuffer der kan bruges til små personlige ejendele og accessories.

Retro sengebord

Forkæl dit hjem med dette dejlige bord og nyd dets flotte retro design. Bordet kan både anvendes som et sengebord til soveværelset eller et hjørne- sidebord til dagligstuen eller entréen. Du kan snildt indrette bordet efter smag og behag.  

 

Link til produktet: Retro Sengeborde

Bredde: 45 cm / Dybde :35 cm/ Højde: 65 cm

 

ULTIMATE ELEGANCE og Tidløst Design

Indretningen skal være behagelig men også skøn at se på. Mange gange er det de små ting og fine detaljer der giver skønhed og skaber den smukke og eksklusive stemning.

 

Retro Skrivebord

 

Forny dit hjem med det utroligt flotte skrivebord, der med sit minimalistiske retro design tilbyder en sofistikeret æstetik. Dette flotte bord udstråler elegance og stil der passer både til soveværelset, hjemmekontoret og stuen.

 

Link til produktet: Retro Skrivebord

Bredde: 140 cm x Dybde: 50 cm x Højde: 74 cm

 

Vær kreativ og udfordrende med de nye Stuka møbler

Fleksibelt og Dejligt

Sofaborde er ofte det centrale element i stuen og derfor en vigtig del af indretningen. Det er oftest noget, man får først øje på når man kommer ind i boligen og derfor værd at give det god opmærksomhed.

 

Retro sofabord

 

Dette yndefulde og markante Stuka sofabord kommer i rosentræ, der afspejler den gode kvalitet og indeholder to hylder og skuffer fra begge sider som tilbyder med godt rum til dekorative ting. Med et Stuka sofabord har du mulighed for at være kreativ, lege med ideer og udtrykke din personlige stil. Uanset om du er entusiastisk dekoratør  eller foretrækker minimalistisk stil, så er dette bord en god løsning til forskellige stilindretninger.

 

Link til produktet: Retro Sofabord

L:100 cm x B: 70cm x H. 45 cm

 

Charmerende og Elegant

Forkæl din stue med en charmerende TV bord der giver en god kontrast til det elektroniske udstyr.

Retro tv bord

Dette dejlige TV bord udstråler både elegance og hygge, og er et perfekt tillæg til et hjem der værdætter varme i stuen. Bordet kan snildt kombineres med andre møbler, og dets tidløse design giver et personligt udtryk der skaber en yndefuld stemning.

 

Link til produktet: Retro Tv Bord

Bredde: 110cm/ Dybde:40cm /Højde: 45cm