Vil du opnå en mere bæredygtig livsstil, og skabe et hjem, du kan elske??

Genbrug kan betyde meget mere end simpel sortering aviser, plast, batterier og andet. Indretningsarkitekter og husejere er i stigende grad ved at bringe genbrugsmaterialer ind i hjemmet og derved give hvert produkt et nyt liv. Der er en tendens i dag, som mere og mere peger mod bæredygtighed, og møbler i genbrugstræ og andre genbrugsmaterialer præges af en æstetik, der handler mindre om perfektion og mere om herkomst. Det mest almindelige eksempel på dette er den voksende popularitet af genbrugstræ. Genbrugstræ har en naturlig tekstur og er en vigtig ingrediens i det moderne rustikke look, der over de seneste par år er blevet meget populært.

Indret med originalt interiør

Ønsker du at berige hjemmet med varmt og originalt interiør, bør du kigge efter rå materialer. Sats på eksempelvis trægulve i stedet for tæpper og fliser. Brug genbrugs eller nedslidt træ, hvilket vil tilføje en varm atmosfære til hjemmet. Ikke alt træ behøver at matche i tonen og nuancerne. Skab gerne en variation mellem trægulvenes farve og loftbjælkerne eller køkkenskabene. Se om du kan tilføje ekstra elementer, så som kobber til køkkenvaske, beton eller jern til møbler.

Møbler med patina

Når du køber skænke, skabe, kommoder og møbler generelt, kig efter stykker i genbrugsmaterialer. Møbler i genbrugstræ for eksempel, fuldender den rustikke varme i boligen.

Æstetik er forårsaget af kontrast

Omfattende forskellige naturlige teksturer i et rum bidrager til en hvis dimension i rummet. Kombinationen af genbrugstræ, kobber, sten, uld og strik med nutidigt interiør skaber et varmt miljø midt i det moderne hjem. Når du køber møbler, efterlad materialerne i deres naturlige tilstand, so råt som muligt, for at skabe autenticitet.

Hvide vægge

Hvide vægge egner sig faktisk meget godt til det varme, rustikke interiør. Tricket er at vælge den rigtige hvide farve. Variationen af hvide farver er så mange som farverne på farvehjulet. Når du vælger en hvid farve på din væg i kombination til det varme rustikke interiør, vælg en farve med grå eller guld undertoner. Spørg din maler for prøver og test dem på din væg med belysningen før maling.

Fuldend dit hjem med flotte og charmerende møbler, så du føler dig allermest hjemme. Indret dit hjem med nogle de mange skønne møbler i genbrugsmaterialer, der rummer sikre favoritter til alle hjemmets rum.

Her finder du et udpluk af genbrugstræs møbler, som giver dig mulighed for at indrette dit hjem, så det både er praktisk og får lige præcis det udtryk, du ønsker:

 

Tv Bord i Genbrugstræ

iFred Tv Bord i Genbrugstræ
L: 150 cm x B: 40 cm x H: 50 cm

Med dette tv bord i genbrugs teaktræ og genbrugs jernframes kan du nemt indrette dit hjem rustikt og skabe et miljø der er båret af en tryg og hjemlig atmosfære. Tv bordet fås med et smart skuffesystem, hvor du selv kan påføre skufferne hængsler og/eller metalplader. Du kan nemt og til enhver tid skifte stil og stemning. iFred er et unkt og særpæget tv møbel som dulmer dominansen fra fjernsynet og de dertil tilhørende gadgets.

 

Skænk i genbrugstræ

Caribi skuffedarium i Genbrugsmaterialer
L: 160 cm x D: 40 cm x H: 85 cm

Dette skuffedarium udtrykker en rustik flair og er håndbygget til den stilbevidste kunde. Stil dette møbel op ad en hvid væg og tilføj boligen en gnist af charme. Caribi er et unikt opbevaringsmøbel på grund af træets natur, historie og den helt særlige patina. Dette skuffedarium i genbrugsmaterialer har 16 skuffer til opbevaring af diverse artikler, og møblets udtryk tilføjer ethvert hjem en flot landlig romantik og en indbydende atmosfære.

Konsolbord i genbrugstræ

Caribi konsolbord i Genbrugsmaterialer
L: 120 cm x D: 31 cm x H: 80 cm

Tilføj en hjemlig atmosfære til indretningen med dette smukke Caribi konsolbord af genbrugstræ. Du kan blandt andet dekorere bordet med et stykke kunst, billedramme eller din yndlings vase, og give hjemmet et forfriskende pust af charmerende elementer.

Tv Bænk i genbrugstræ

Christiania tv bord i genbrugsmaterialer
L: 150 cm x D: 40 cm x H: 50 cm

Tv bordet Christiania er et lækkert og hip møbel i et funky, rustikt og råt design.
Med dette møbel kan du nemt berige rummet med et fornemt touch af den industrielle stil. Christiania er et opmærksomhedsfangende kvalitetsmøbel i patinerede mangotræs planker, genbrugs jernframes, en åben hylde og 3 rummelige skuffer med nitter.

Reol i genbrugstræ

Manollo reol i genbrugstræ
B: 100 cm x D: 37 cm x H: 180 cm

Manollos rustikke look og solide konstruktion gør den til en flot tilføjelse til dine stuemøbler. Håndlavet af nøje behandlet genbrugstræ, gør denne reol til et unikt kunstværk. De smukke håndlavede detaljer og det naturlige rustikke look fuldender dette møbel.

 

Sengeborde i genbrugstræ

Sengeborde/Sideborde i Genbrugstræ

De rustikke Sophie sengeborde er med sine multifarvede overflader og en rig, nedslidt finish – både charmerende og funktionelle. Sengebordene er håndlavet i massivt genbrugstræ med en flot naturlig patina. Bordene er ideelle som et sengebord til soveværelset, men kan ligeledes bruges som et flot sidebord til stuen eller som mange andre vælger, i gangen og/eller entréen.

Bemærk at produkter i genbrugstræ og genbrugsmaterialer kan afvige lidt i farve og nuancer fra de på billedet viste produkter, da genbrugstræet aldrig er ens. Samtidig har møbler i genbrugsmaterialer en patina og charme som et nyt møbel på ingen måde kan leve op til. Møbler i genbrugsmaterialer bidrager ikke kun med charme og sjæl til hjemmet, men de udtrykker også en bæredygtig livsstil. Naturen og miljøet er en vigtig del af vores hverdag, hvorfor mange forsøger så vidt som muligt at leve en grøn livsstil i hverdagen. Alle små tiltag hjælper, når det handler om at passe på Jorden - fra genanvendelse af gamle tekstiler til at hænge dit vasketøj til tørre i det fri. Du kan også til enhver tid give dine gamle møbler et nyt liv ved hjælp af maling og tilbehør. Genanvendelse af materialer med respekt for naturen er en grundlæggende idé bag genbrugstræs møbler. Grøn design som vi kalder det i dag, handler om langtidsholdbare materialer og en bæredygtig proces.

Grønne designmøbler ekspanderer hurtigt som folk bliver mere miljøbevidste. Vi søger mod det autentiske og langtidsholdbare, som helt klart har en forbindelse til den bæredygtige diskussion, som er i samfundet.