Industrielle Møbler

Den industrielle indretning er kommet for at blive. En blanding af jern, stål og rustikt træ er blevet mange danskeres foretrukken indretningsstil.

Industrielle møbler og den industrielle indretning generelt, er stærkt afhængige af træ. Uanset om det er sofabordet, spisebordet, eller sidebordet, er et træbord er et must-have for at opnå en reel industriel indretning. Selvom bordet kan være konstrueret af træ, kan det også have jern- eller stålben - tjek nedenstående eksempler.

Rork Sofabord med Støbejernsstel

Industri Sofabord 

Enghaart Sofabord

Industrielt Sofabord


Genbrugstræ er et andet materiale som gør sig gældende inden for den industrielle indretning. Genbrugstræ er miljøvenligt idet det er gammelt træ fra lagre, fabrikker, og lader, der er blevet revet ned, samtidig med at det tilføjer møblerne en helt bestemt charme som nye materialer ikke kan. See eksemplet med dette sofabord:

Christiania Hip Sofabord i Genbrugstræ

Genbrugstræ Sofabord

Industrielle møbler er enkle og langvarige - med en tidløs æstetisk og funktionel ydeevne. Industrielle designs kommer fra ideer om, hvordan møblerne skal være og tager udgangspunkt i ydeevnen og funktionaliteten frem for alt andet.

Det kræver et kreativt og velovervejet øje at blande industrielle elementer med traditionelt interiør - men resultaterne er det værd! Industrielle møbler tilføjer en urban, moderne kant til hjemmet, der siger "chic" som ingen anden stil!

Raa Stol + Cylox Barstol

Barstole

Heofon Barstol + Danegeld Barbord

Barmøbler